alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Löpning · huvudbonader

 
[4]

Pannband för löpning håller håret på plats

Om du är en atlet som inte gillar att bära keps men som önskar att använda något som hjälper håret att hållas på plats eller hindra svett från att rinna ner i ansiktet så bör du investera i ett pannband för löpning. Det sköna med ett löparpannband är att det inte tar upp mycket plats i väskan och det fungerar att använda tillsammans med din vardagliga stil såväl som till träningspasset. Vi har pannband i mängder av olika färger och mönster så du kan välja det band som passar dig och din look. Släng på dig ett pannband och gör dig redo för ett svettigt träningspass!

Löparpannband som passar alla

Våra löpning pannband är tillverkade i one size som innebär att dem passar de flesta. Dock vet vi att one size ibland kan vara för stort eller för litet för vissa, därför har vi pannband med en metalljusterare som gör det möjligt för dig att justera pannbandet efter ditt huvud. Vi har pannband som är tillverkade i mjukare sammet som är snällt mot ditt hår. Pannbanden hjälper till att minska irritationen och hindrar även svett från att rinna ner i ansiktet. Dessutom sitter pannbanden åt genom hela träningspasset så du kan fokusera på att göra ditt nya personbästa. Pannbanden är tillverkade med meshpaneler eller Speedwick-teknologi så att du kan hålla dig sval och torr.

Håll still med ett coolt löpning pannband

Pannband är inte bara en accessoar till träningslokalen, den är också ett modeutlåtande som kan lägga till lite extra edge till din outfit. Om du inte vill ha ett pannband i textil har vi coola silikonband i olika färger som hjälper till att tämja vilt hår och hindra svetten från att rinna ner i ögonen. Släng på dig ett coolt pannband tillsammans med ett snyggt linne, sköna tights eller byxor och bekväma sneakers och du är redo att ta dig an dagens alla nya utmaningar.