alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Löpning · Jackor

 
[3]
Dam Träningsform Svart Running Essentials Wind JacketDam Träningsform Svart Running Essentials Wind Jacket

Running Essentials Wind Jacket

Dam Träningsform

Dam Träningsform Lila One Series Running Night Run JacketDam Träningsform Lila One Series Running Night Run Jacket

One Series Running Night Run Jacket

Dam Träningsform

Herr Träningsform Svart Running Essentials Woven Wind JacketHerr Träningsform Svart Running Essentials Woven Wind Jacket

Running Essentials Woven Wind Jacket

Herr Träningsform

Spring i alla väder i en jacka för löpning

Det finns ett odödligt ordspråk som svenskar älskar att säga och det är "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder". Dock är detta ordspråk sant då vi har valt att utveckla kläder som passar för de extrema väderförhållanden som vi så många gånger befinner oss i. Med en jacka för löpning blir inte löpningsturen outhärdlig och kall utan istället behaglig och trevlig. Släng på dig sköna byxor eller tights, löparskor, strumpor, tillsammans med en tröja och en jacka och du är redo för att springa ut i den friska luften.

Teknologin i löparjackan som får dig att häpna

För oss är det viktigt att alltid utveckla kläder genom att fokusera på våra trogna kunder. Eftersom väderförhållanden kan vara allt från skinande sol till full snöstorm så är det viktigt att våra kläder är tillverkade för de olika vädertyperna. Vi har till exempel löpningsjackor tillverkad i vattenavvisande finish vilket hjälper till att motverka att absorbera väta från snö och regn och hjälper på så vis till att torka jackan snabbt. Dessutom finns det meshpaneler som hjälper till att ventilera ut överskottsvärme och fukt och som håller dig sval och torr. Att vara snäll mot naturen och omgivningen är något som är viktigt för oss och därför har vi valt att använda återvunnen polyester för att undvika onödigt avfall och spara på jordens resurser.

Sätt stilen i en cool löparjacka

Att klä sig varmt och coolt kan ibland kännas omöjligt, dock har vi löst detta genom att ge dig olika material, mönster och färger att välja på i våra jackor. Om du tycker det är viktigt att ha med dina tillhörigheter bör du investera i en jacka med fickor. Dessutom har vi en cool jacka som inte tar upp mycket plats när du inte behöver den eftersom den viks in i sin egen bröstficka. Släng på dig jackan och utmana dig till ditt nya personbästa!