alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Löpning · Kläder

 
[88]
1 / 2
Sida:av 2

Löparkläder för både dam och herr

Om du är en person som älskar att springa bör du investera i våra löparkläder som är speciellt framtagna för dina löputmaningar. Kläderna kommer kännas som en frisk fläkt i din träningsgarderob och kommer få dig att springa som vinden. Investera i ett par löparskor, sköna shorts eller tights tillsammans med en löpar-t-shirt och en skön sweatshirt och du är redo för joggingrundan eller löparbandet.

Smart teknologi i våra löparkläder

Vi vet hur viktigt det är att ha material som andas när du springer och svettas, därför har vi kläder för löpning med meshpaneler och Speedwick-teknologi som hjälper till att avleda fukt och håller dig torr och sval så att du slipper överhettas. Om du är en person som gillar att springa ute på tidiga morgnar eller sena kvällar har vi kläder med reflexdetaljer som hjälper dig att vara synlig i mörkret. Om du behöver en sportbehå så har vi behåar med vadderade och urtagbara kupor som ger bra stöd åt bysten. Vi har även löparhoodies med praktisk blixtlåsficka så du enkelt kan förvara dina tillbehörigheter så som mobil och nycklar under din löparrunda. Vi har även tights som har en praktisk ficka i linningen och gör det möjligt att förvara mindre saker under din joggingtur.

Kläder för löpning som är stilrena och funktionella

Att behöva välja mellan stil och komfort är inte ett problem längre med vår snygga klädsel löpning. Förutom luftiga sköna linnen har vi mer åtsmitande beroende på vad du föredrar. Fortsätt att springa kilometer efter kilometer utan att oroa dig över att överhettas och om kläderna glider av, våra kläder är speciellt framtagna för att underlätta din löparrunda så att du kan fokusera på ditt nya personbästa och kanske förbereda dig för nästa maratonlopp. Våra kläder är så pass bekväma att de även passar bra för lata dagar i soffan.