alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Löpning · Shorts

 
[26]

Håll dig sval i ett par löparshorts

Det finns två saker som är extremt viktiga i livet, och det är fysisk och psykisk hälsa. Om du tränar skapar du endorfiner som kan hjälpa dig att må bättre och vara gladare. Dock kan det vara jobbigt och varmt när man springer på löpbandet eller i joggingspåret med fel kläder. Då kan det vara skönt med ett par löparshorts som hjälper dig att hålla dig sval. Shortsen hjälper till att underlätta träningspasset och gör att du kan fokusera på att slå ditt personbästa och kanske ta dig an utmaningen i ett maratonlopp.

Teknologin i löparshorts håller dig fokuserad

Med ett par shorts för löpning är du redo att ta dig an en tuff sprint eller ett tufft joggingpass, dessutom behöver du inte oroa dig över om shortsen kommer sitta säkert eftersom vi har tillverkat några av våra shorts med en midja som är lite högre baktill. Dessutom kommer några av våra shorts med täckande innershorts som hjälper att motverka skav. Om du är en early bird eller nattuggla som gillar att vara ute och springa i mörkret så har vi shorts med reflexdetaljer som hjälper dig att synas. För att göra dina shorts ännu svalare använder vi oss av Speedwick-teknologi eller meshpaneler som hjälper till att hålla dig torr och sval.

Shorts för löpning eller den nya hippa stilen?

Att bära träningskläder till vardags var länge något som man borde undvika, dock har träningskläder kommit att bli så pass accepterade att du ibland även ser en person på klubben bära något coolt plagg som du garanterat såg på gymmet några timmar tidigare. Förutom att många kändisar klär sig i bekväma och snygga träningskläder beror det nog även på att vår livsstil har förändrats till en mer aktiv och hälsosam stil som hjälper oss och vår omgivning att må bättre.