alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Löpning · Skor

 
[160]
1 / 4
Sida:av 4

Löparskor underlättar löparrundan

Om du någonsin har försökt springa i ett par skor som inte är anpassade för löpning så har du säkerligen känt hur tungt det känns på fötterna, precis som ett par tegelstenar som har blivit påtvingade. Med ett par ordentliga löparskor kommer du känna dig lätt som en fjäder och det kommer inte vara några problem att ta dig från start till mål. Välj mellan mängder av olika modeller, färger och mönster och släng på dig skorna och testa på en ny utmaning.

Snörlösa löparskor eller skor med snören?

Med våra löparskor behöver du aldrig välja mellan funktion och stil. Vi har skor med allt från mer avskalade färger till färgglada, från mönster till enkel, och så vidare. Om du inte gillar snören har vi Reebok löparskor tillverkade som en slip on-version. För stötdämpning och extra komfort har vi skor tillverkade i till exempel EVA-material, FuelFoam-dämpning och Floatride Energy Foam. Vi har även en delad sula som hjälper till att fördela löparens vikt för att ge en skönare löpkänsla. För att hålla dina fötter svala och torra använder vi oss av meshpaneler.

Stabila löparskor går hand i hand med en stilren look

Våra löparskor online hjälper dig att behålla stilen samtidigt som skorna ger dig ett stadigt grepp även på ojämn terräng. Vissa av våra skor är speciellt framtagna för att klara av ojämna ytor som gör dig mer stadig och hjälper dig undvika onödiga skador. Skorna passar utmärkt till vardags såväl som till löparrundan och är därför en bra investering för ditt välmående. När man lever ett aktivt liv känns det plötsligt svårt att få tiden att gå ihop och då kan det vara bra med ett par skor som går bra att använda direkt från jobbet till träningen. Släng på dig ett par snygga byxor eller tights, ett linne, en skön tröja och skor och du är redo för ditt nya personbästa!