alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Löpning t-shirts

 
[26]

Löpartoppar som håller det de lovar

Älskar du att springa? Det gör vi också. Och vet du vad som gör att vår kärlek till löpningen bara växer och växer? Våra löpartoppar. När du är ute och springer är det så viktigt att du har kläder som verkligen är bekväma, som sitter snyggt, men som också håller dig torr och sval, eller varm för den delen om du springer på vintern. Vårt mål med varje löpartopp är att den ska vara den ultimata springkompisen som stöttar dig igenom dina löpturer året runt, oavsett om det regnar eller är solsken.

Toppar med smarta detaljer att älska

Visst, man kan springa i en vanlig t-shirt, men om du tar din löpning seriöst så är en ordentlig löpartopp ett måste. Våra toppar är gjorda av tyg som verkligen andas så du inte blir jobbigt svettig. De är snabbtorkande i ett mjukt tyg som känns skönt mot huden. Vi har både alternativ som håller dig sval under varma sommardagar och som hjälper dig att hålla värmen när du är ute och springer under vinterhalvåret. Meshpartier, praktiska dragkedjor, smidiga tumhål och reflexer gör våra toppar riktigt praktiska, men de är samtidigt designade för att du ska kunna känna dig snygg i löpspåret.

Så matchar du din nya löpartopp

För att du verkligen ska kunna susa fram i din nya löpartopp kan det vara smart att skapa en komplett outfit designad med ett syfte i åtanke: att få dig att springa snabbare och längre. Varför inte testa ett par kompressionstights som både gör att du orkar springa längre sträckor och hjälper kroppen att återhämta sig snabbare efter att du sprungit? Glöm inte heller att kombinera din topp med ett par löparskor som ger lagom stötdämpning och som sitter riktigt skönt på foten. Varför inte matcha dessa i din favoritfärg?