alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Löpning tights

 
[16]
Dam Träningsform Svart WOR Run AOP TightDam Träningsform Svart WOR Run AOP Tight

WOR Run AOP Tight

Dam Träningsform

Dam Träningsform Svart Running Lux Bold LeggingsDam Träningsform Svart Running Lux Bold Leggings

Running Lux Bold Leggings

Dam Träningsform

Dam Träningsform Svart Thermowarm Touch Base Layer BottomsDam Träningsform Svart Thermowarm Touch Base Layer Bottoms

Thermowarm Touch Base Layer Bottoms

Dam Träningsform

Run leggings för nya rekord

Löpning är inte en sport eller en träningsform – det är en livsstil. Och för att ta den livsstilen till nästa nivå behöver du ha de allra bästa run leggings du kan få tag på, så varje löptur blir något som lyfter upp dig, ger dig energi och hjälper dig att tackla vardagen efter träningen. Våra löparleggings är gjorda med dig i åtanke. Vi vet vad löpentusiaster vill ha ut av sina leggings eftersom vi är precis likadana, och vi vet att det är detaljerna som räknas. Från hur hög midja de ska ha till vilket tyg som passar bäst, vi har koll på allt viktigt och inkluderar smarta detaljer som smidiga fickor, reflexer och snygga detaljer.

Varma löpartights för kalla dagar

Vissa slutar springa när det börjar bli kallt på hösten, men inte vi. För vi vet att bara man har rätt kläder på sig kan man fortsätta springa i princip hela vinterhalvåret. I stället för att lägga löparskorna på hyllan när hösten kommer och halka efter, låt all träning du lagt ner under sommaren räknas genom att fortsätta pusha med hjälp av våra varma löpartights för vinterträning. Dessa har en termofunktion som håller dig varm hela vintern. När det är varmt kan du i stället satsa på leggings med smarta ventilerande meshpartier som är gjorda i fuktavledande, återvunnen polyester.

Skapa den perfekta outfiten för löpning

När du har hittat rätt par leggings för din löpträning så har du kommit en god bit på väg, men det är fortfarande en del andra saker som behövs för att göra dina löprundor fulländade. Satsa på ett par riktigt bra löparskor med ordentlig stötdämpning, tillsammans med en löpartopp och strumpor i material som effektivt transporterar bort fukt och svett. Och för kalla dagar är en ordentlig jacka framtagen för just löpning ett måste för att stänga ute kylan, fukten och vinden.