alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Löpning

 
[325]
1 / 7
Sida:av 7

Vad är körkläder?

Körkläder är egentligen inget ord du hittar i den svenska akademiens ordlista, men om vi skulle bestämma en definition för ordet så skulle det vara "kläder som ger dig drivet till att köra ditt race". Äger du ett par körkläder som får dig att vilja göra ett nytt personbästa, eller som ger dig den motivationen som behövs för att orka ta dig till träningen? Om inte så borde du spana in våra kläder och investera i något som kan få dig att ta an dagens nya utmaningar.

Reebok löpning kan ge dig drivet

Vi tycker att det är viktigt att du känner dig bekväm i våra träningskläder eftersom vi vet hur tufft det kan vara att ens ha energin till att gå ut genom dörren vissa dagar, därför hittar du speciellt tillverkade teknologier, material och sömmar i våra kläder. Om du lätt blir överhettad har vi kläder tillverkade i Speedwick-teknologi och med meshpaneler. Om du gillar golvövningar finns tights med lite högre midja och platta sömmar som hjälper till att skydda svanken mot skav. Vi tycker även det är viktigt att man är snäll mot naturen och sin omgivning, därför samarbetar vi med Better Cotton Initiative som är ett initiativ för att förbättra den globala bomullsproduktionen. Vi använder oss också av återvunnen polyester som hjälper till att spara på jordens resurser samtidigt som det minskar avfall.

Stilren soffpotatis eller tuff träningsstjärna i tuffa Reebok kläder

Våra kläder kan få den bekväma soffpotatisen att vilja slå nytt rekord, som att gå ut genom dörren för en skön promenad eller någon annan aktivitet som kan komma att förbättra den fysiska såväl som den psykiska hälsan. För att underlätta ytterligare slänger du på stilrena Reebok kläder som går bra att använda på jobbet så väl som på träningspasset, och på så vis kan du spara dyrbar tid i ditt upptagna liv och slippa behöva byta om under dagen.