alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

MAISON MARGIELA: BAKOM KULISSERNA

Det Parisbaserade modehuset Maison Margiela, grundat 1988 av Martin Margiela, har flyttat gränser ända sedan starten. Sedan 2014 har modehusets Creative Director John Galliano närmat sig skrädderi, hantverk och olika tekniker med konstnärligt handlag och innovativ blick. Ett visuellt minne av ett objekt eller en känsla som inte längre har materiell form, men som kan anas genom konturer eller suggestion.

Visuellt minne

En serie Reebok-klassiker möter Maison Margielas koncept ”The Memory Of”. Genom att skala av lager efter lager görs skornas sanna konstruktion synlig. Upptäck den senaste kollektionen från Maison Margiela x Reebok.

The Memory Of

Ett visuellt minne av ett objekt eller en känsla som inte längre har materiell form, men som kan anas genom konturer eller suggestion.

The Memory Of

Det här är sinnebilden av att ta en klassisk look och använda den som utgångspunkt för att berätta sin egen historia. Det här är en berättelse om originalitet.