alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

EN ÖGONBLICKSBILD AV MAISON MARGIELA

Det Parisbaserade modehuset Maison Margiela, grundat 1988 av den belgiske designern Martin Margiela, har flyttat gränser ända sedan starten.


2014 utsågs John Galliano till modehusets Creative Director. Galliano närmar sig skrädderi, hantverk och olika tekniker med konstnärligt handlag och innovativ blick.


Dekonstruktion och historia går hand i hand med banbrytande design när han förenar sport och mode i ett samarbete som trotsar invanda mönster.

EN NY SKOGENRE

Nästa kapitel i det ikoniska samarbetet mellan Maison Margiela och Reebok. En klassisk sportsiluett får en ny design med delad tå i en banbrytande syntes av mode och funktion.
Reeboks sneakerdesign kombineras med Maison Margielas estetik i en skokollektion som bara kan beskrivas som banbrytande — Classic Leather Tabi och Club C Maison Margiela finns nu i naturfärgad tappning.
Maison Margiela Classic Leather Tabi Shoes
Slutsåld

Maison Margiela Classic Leather Tabi Shoes

Classics

Maison Margiela Club C
Slutsåld

Maison Margiela Club C

Classics

TABI

När skon med delad tå gjorde debut under Margielas invigningsshow vår- och sommarsäsongen 1989 skakade den om modevärlden i grunden.

CLASSIC LEATHER & CLUB C

Classic Leather och Club C, två av Reeboks mest kända skomodeller, har varit ett måste i sneakersamlingen ända sedan de lanserades. Nu korsar vi dem för första gången med high fashion.