alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Mammakläder

 
[32]

Gravidkläder för alla underbara mammor

Att hålla sig aktiv under graviditeten är en självklarhet för många kvinnor. Samtidigt kan det vara rätt obekvämt att vara gravid, så då gäller det verkligen att ha rätt träningskläder. Vi har tagit fram riktigt härliga gravidkläder så du kan fortsätta hålla igång på en lagom nivå graviditeten igenom. Vi vet att detta kan vara en utmaning, och därför har vi sett till att kläderna är riktigt, riktigt sköna att ha på sig. Bli inte förvånad om du använder dem även dagar när du inte tränar!

Gravidträningskläder som växer med magen

För att du inte ska behöva köpa massor av nya kläder så fort magen har blivit lite större växer våra gravidträningskläder i takt med din mage. Eller ja, de kanske inte växer egentligen, men de är tillräckligt stretchiga för att följa med och sitta skönt så länge du behöver dem. Och när du väl behöver det erbjuder vi även smarta amningsbehåar i sportmodell med uttagbara kupor. Dessa är både riktigt bekväma och ger bra stöd vid träning, samtidigt som de är lätta att öppna när du ska amma. Alla våra träningskläder för gravida och nyblivna mammor är gjorda av skönt tyg som är effektiva på att transportera bort fukt.

Funktionellt gravidmode

Det är mycket som inte är som vanligt när man är gravid, och inte heller din träning kommer att vara det. Men det betyder inte att vi inte gör vad vi kan för att hjälpa dig till den bekvämaste träningsupplevelsen som är möjlig. Ett hett tips är att även satsa på ett par riktigt sköna och bra skor som är anpassade efter träningen du utövar. Särskilt om du vill kunna fortsätta springa eller ta promenader är rätt par skor oerhört viktiga. Glöm då inte att även använda ett par träningsstrumpor som håller dina fötter torra.