alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Nano

 
[94]
1 / 2
Sida:av 2

Med ett par nya skor från Nano-kollektionen blir cross training-träningen både säker och rolig

Skorna i Nano-kollektionen är en stabila och hållbara sko för högintensiv träning och med flera tekniska funktioner. Foten hålls i ett stadigt grepp och skorna är därför väldigt lämpliga när du ska lyfta tunga vikter. Skon har också inbyggd stötdämpning som är bra när löpning står på dagens schema. Den övre delen är gjord i vävt jacquard-material och i mellanfoten finns förstärkning som gör skon ännu mer stabil. Alla dessa funktioner gör den till en av de mest avancerade skorna som existerar. Nano finns i många olika färger och för både dam och herr, så det är bara att välja och vraka i det stora utbudet.

Med Reebok Nano presterar du på topp varje dag

Reebok Nano är alltid uppdaterad efter de senaste teknologierna och enligt de senaste forskningsrönen. De är snygga med skosnören och finns i många fina färger. Tack vare det slitstarka materialet håller skon väldigt bra för intensiva pass på gymmet, oavsett om du ska lyfta tunga vikter eller träna upp konditionen med löpning. Med ett lågt skaft får du obegränsat med rörelsefrihet, och stötdämpningen i skorna gör att de är väldigt bekväma och säkra att springa i.

Din sportiga look blir fulländad med unikt anpassade tillbehör och plagg för cross training

Ett par snygga skor som håller och är bekväma är förstås viktigt, men även resterande kroppsdelar behöver komfort för att du ska kunna prestera till max på gymmet. Ett par sköna Reebok strumpor passar utmärkt i skorna. Varför inte skaffa en keps eller mössa med snyggt motiv som du kan ha när du går till gymmet? En värmande hoodie för kyligare väder är skön att värma upp I, och en Reebok t-shirt eller linne med material som leder bort fukt håller dig torr under svettiga pass på gymmet.