alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Nano X cross training skor

 
[1]

De mångsidiga Reebok Nano X går lika bra att använda på träningen som på löpningen. Känn friheten och flexibiliteten med Nano X som ger dig båda världar i ett par skor.

produktkategori
Storlek
Pris
1 259 kr - 1 260 kr
12591260
Dam Träningsform Grå Reebok Nano XDam Träningsform Grå Reebok Nano X

Reebok Nano X

Dam Träningsform

Träning plus löpning

Reeboks atleter tränar inte för att vara bra på bara en sak. Upptäck Reebok Nano X - skorna som är lika mångsidiga som du och som aldrig begränsar dig i din träning. Med Nano X är du lika redo att prestera på löpningen som på gymmet. Med stöd och komfort som inte kompromissar med något kan du känna dig säker oavsett vilken träningsform dagens schema bjuder på. Ett styrkepass på gymmet? Absolut! Löprunda i naturen? Inga problem! Välj Nano X så slipper du välja.

Spring. Hoppa. Lyft. Upprepa.

Älskar du en varierad träning? Nano X är träningsskorna som ger dig maximal frihet och en unik nivå av flexibilitet. Perfekt för dig som gillar att variera träningen med en löprunda vissa dagar, styrketräning eller HIIT på gymmet andra dagar, eller någon av alla andra utmaningar som man kan fylla sitt träningsschema med. Reebok Nano X är skorna som håller ditt tempo dag ut och dag in och är med dig oavsett vilken form av träning du är sugen på för stunden. Låt aldrig träningen bli monoton och se till att dina skor är anpassade för variation!

Detaljerna i fokus

Förutom att vara anpassade för en varierad träning, erbjuder Nano X lika stora valmöjligheter när det kommer till stil och design. Upptäck ett brett sortiment av varierade färger som låter dig mixa och matcha dina träningskläder precis som det passar dig. Med Reeboks senaste teknologi fixar Nano X inte bara stilen utan även funktionaliteten. Stabiliteten är med dig oavsett form av träning medan svetten hålls borta tack vare högteknologiska material som låter foten andas. Vi tar hand om förarbetet så att du kan fokusera på träningen!