alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Petite tights

 
[79]
Dam Träningsform Svart High-Rise Lux Perform Perforated LeggingsDam Träningsform Svart High-Rise Lux Perform Perforated Leggings

High-Rise Lux Perform Perforated Leggings

Dam Träningsform

Även i: kort

1 / 2
Sida:av 2

Petite leggings med attityd

Du kanske är liten, men du är tuff. Och därför behöver du också ett par riktigt tuffa petite leggings. Våra leggings finns i korta och lite mindre storlekar än vanligt, så du ska kunna hitta ett par som sitter riktigt bra. Ingen ska behöva rulla upp byxbenen på sina träningsleggings, det är inte okej! Oavsett om du är sugen på ett par tights som har ett häftigt mönster i någon kul färg eller ett par som är lite mer nedtonade i kanske grått eller svart så har vi mycket att välja på.

Petite tights som sitter perfekt

Vi vet hur viktigt det är att ens leggings sitter perfekt när man tränar. Minsta söm som skaver eller att midjan är en centimeter för låg kan göra att hela träningen känns jobbig. Därför har vi tänkt på varje detalj när vi har skapat våra petite tights. Sömmarna är platta, skavfria och sitter på precis rätt ställen för att ge dig en smickrande siluett. Smarta fickor ger dig någonstans att stoppa mobilen och särskild teknologi transporterar bort fukt så du inte känner dig svettig. Och den figursydda passformen får dig att känna dig så där snygg och stark som man bara gör när man har på sig grymma träningskläder.

Matcha dina leggings för en komplett outfit

För att dina träningspass ska kännas helt rätt behöver du hitta en outfit som passar både din personliga stil och din träningsform. En snygg topp anpassad efter årstid och temperatur och som matchar dina tights är en bra början. Tänk också på att använda skor som är gjorda för den typen av träning du utövar. Löparskor har till exempel bättre stötdämpning än promenadskor vilket passar när man springer, medan skor för tyngdlyftning behöver ha mindre dämpning. Och när vi ändå pratar om fötterna, glöm inte att använda sköna träningsstrumpor i skorna!