alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Plus size kläder

 
[223]
1 / 5
Sida:av 5

Plus size-kläder för alla sorters träning

Att träna ger en känsla som få andra saker kan slå i livet. Du känner dig stark, orädd och redo för livets alla utmaningar. Men för att det ska kännas så där bra så spelar det faktiskt roll vad du har på dig. När du investerar i dig själv och satsar på träningskläder som verkligen får dig att känna dig snygg så ger du dig själv en välförtjänt boost som hjälper dig att nå dina mål. Men självklart handlar det inte bara om att vara snygg. Våra plus size-kläder är, precis som våra petite och standardstorlekar, anpassade för att du ska kunna röra dig så bekvämt som det bara går.

Kläder i stora storlekar för stora personligheter

Vi hyllar alla kroppar! En kropp som kan träna är något att vara oerhört glad och stolt över. Därför har vi massvis av snygga och funktionella kläder i stora storlekar att välja på, så du ska kunna känna dig självsäker på gymmet eller i löpspåret. Vi använder oss av material som effektivt transporterar bort fukt, vilket gör att du håller dig torr under träningen. Dessutom ser vi till att lägga till små smarta detaljer, som fickor till mobilen, till exempel.

Kläder i plus size med det där lilla extra

Som sagt så har vi en hel del kläder i plus size i vårt sortiment, och det är lätt att komponera kul outfits som passar din personliga stil. Våra leggings med hög midja är väldigt populära, då många kvinnor upplever att leggings med lägre midja inte sitter uppe när de tränar. Varför inte kombinera dem med en kul crop top? En sportbehå med ordentligt stöd kan göra träningen bekvämare, särskilt när du tränar högintensiv träning eller springer. Och som pricken över i:et kan en hoodie hålla dig varm när det är kallt om du tränar utomhus.