alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

XXL byxor

 
[13]

Snygga och riktigt sköna byxor i XXL och stora storlekar

Våra byxor i XXL och större storlekar är fulla av attityd och är helt underbara, precis som du. Välj själv om du vill köra på byxor i neutrala färger eller om du vill ha ett par som får folk att titta en extra gång på din snygga outfit. Vi har byxor som passar för alla sorters träning så du verkligen ska hitta ett par som får dig att nå dina mål samtidigt som du känner dig snygg och bekväm under passen. Och eftersom de är så sköna blir vi knappast förvånade om du även använder dem när du inte tränar då de är ultimata som vardagsplagg.

Byxor i plus size med smarta detaljer

Det är skillnad på byxor och byxor. Våra byxor i plus size är gjorda av material som inte bara känns sköna mot huden, utan som också effektivt transporterar bort fukt. Så oavsett hur hårt du tränar och hur mycket du svettas kan du lita på att de är sköna att ha på sig. Byxorna har också smarta detaljer som exempelvis dubbel linning, som ser coolt ut och gör att de sitter bra, och reflexdetaljer som gör att du syns när du är ute och joggar när det är mörkt ute.

Skapa din perfekta outfit till dina byxor

När du väl har bestämt dig för vilka byxor du vill ha, tänk då efter vad du har att ha till dem. Kanske behöver du ett nytt linne i en festlig färg som ger dig extra energi under träningen, eller kanske en sportbehå med extra bra stöd. Eller så kanske dina träningsskor behöver bytas ut, vilket behövs då och då eftersom deras stötdämpning avtar allt eftersom du använder dem. Ett tips är att matcha alla dina träningskläder, på så vis kan du kombinera alla till olika outfits.