alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sportbh XXL

 
[19]

Sport-bh i XXL och större storlekar med grymt stöd

När man har lite större byst så krävs det en bra sport-bh för att det ska vara bekvämt att träna. Om du behöver en sport-bh i XXL eller större storlekar än så har vi många olika modeller att välja mellan. Det viktigaste är att du väljer rätt storlek och att du anpassar bh:n till träningen du ska utföra. Om du ska träna lugnt, till exempel ta en promenad eller träna yoga kan en low impact-bh vara det bästa alternativet. Men om du ska springa eller utföra träning där det är inbegripet hopp är det bättre att satsa på en medium impact-bh. Det kan vara smart att ha minst en av varje så du kan anpassa efter träningen.

En skön sport-bh i stora storlekar gör träningen härligare

Även om den inte alltid syns så finns den där och gör skillnad. Din sport-bh behöver sitta rätt och vara i en modell du tycker om, samt ge lagom med stöd. Visste du att det är bandet under bysten som ger mest stöd? Så är det även när det handlar om vanliga bh:ar, där bygeln bara är till för att forma, inte för att stötta. Så du behöver inte oroa dig för att en sport-bh utan bygel inte ska ge tillräckligt med stöd.

Använd din sport-bh som en accessoar

Vi kanske är vana vid att underkläder aldrig syns, men när det gäller din sport-bh får du vara beredd på att den kanske kikar fram då och då. Det är naturligt när du rör på dig. Varför inte använda den som en accessoar som gör din outfit ännu snyggare? En färgglad sport-bh under en enfärgad topp ger en kul effekt. Du kan också välja att matcha bh:n med dina träningsskor, det får outfiten att se extra genomtänkt ut.