alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Plus size shorts

 
[3]

XXL shorts tar dig längre

Reeboks träningskläder håller allra högsta kvalitet och det gäller naturligtvis också våra snygga och funktionella shorts. Shortsen finns i en rad olika modeller och utseenden – välj ett par som passar dina behov och träningsrutiner. Shortsen är tillverkade av olika blandningar av nylon, elastan, spandex och polyester. Shortsen är sköna och lättanvända då de har massor med smarta detaljer som till exempel breda elastiska midjeband, figursydd passform, platta sömmar, ventilerande inslag av meshmaterial och praktiska fickor. Naturligtvis är shortsen tillverkade med en teknologi som gör att de andas, det vill säga de transporterar bort fukt och svett och håller dig torr och komfortabel under hela träningspasset.

Nå dina mål i Reeboks shorts XXL

Reeboks shorts är framtagna för rörelse och det är något som verkligen framkommer när du testar dem för första gången. Deras perfekta passform gör att du kan ägna full uppmärksamhet åt träningsmomentet du står inför utan att behöva bekymra dig över hur dina kläder sitter och presterar. Våra XXL shorts sitter där de ska utan att skära in, skava eller orsaka något obehag. De följer dig i varje rörelse som en andra hud och utan att hindra. Hade det inte varit för att de är så snygga hade du inte ens tänkt på att du hade dem på dig.

Skapa snygga outfits med hjälp av dina shorts

Våra olika shorts XXL är perfekta plagg för alla garderober. Kombinera dem gärna med andra plagg från Reeboks sortiment för att på så sätt skapa en komplett träningslook som speglar din personlighet. Det kan handla om en snygg sporttopp eller en riktigt läcker funktionströja. Snygga shorts XXL kan med fördel även kombineras med övriga plagg från din garderob. Bär dem till exempel tillsammans med en härlig hoodie för en avslappnad och skön outfit som tar dig genom dagens alla moment.