alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Stor t-shirt

 
[19]

Känn dig bekväm i en stor t-shirt

Reeboks plus size t-shirt är det perfekta plagget för dig som tycker om att träna och lever ett aktivt liv fullt av fart och fläkt. T-shirtarna kommer i en rad olika modeller, färger och former så du ska kunna hitta den som passar just dig allra bäst. T-shirtsen är tillverkade av olika blandningar av bomull, elastan, viskos, nylon och polyester. Detta ger mjuka och sköna material som är stretchiga och bekväma att bära. Dessutom har plaggen en inbyggd teknologi som leder fukt bort från din hud och håller dig sval och torr under hårda träningspass.

Reeboks t-shirt i stora storlekar – ett perfekt träningsplagg

I en stor t-shirt från Reebok kan du känna dig bekväm och snyggt klädd under hela träningspasset. T-shirtsen har smickrande passformer så du ska kunna bära dem med självförtroende och styrka. I våra plus size t-shirts kan du lägga hela din uppmärksamhet på din träning och behöver inte ägna din klädsel en tanke. T-shirtsen sitter väl på plats och hindrar dig inte i ditt sportutövande. Tack vare detta kan du träna mer fokuserat och intensivt, vilket i sin tur leder till att du blir starkare, snabbare och smidigare. Det finns inget som är så tillfredsställande som att utvecklas och bli bättre, och att ta ett kliv närmare att bemästra det som förut var så svårt.

T-shirt i plus size - ett måste i garderoben

En stor t-shirt är ett perfekt plagg att ha i ett par exemplar i din garderob. De går att kombinera i det oändliga och är extremt användbara då de passar för de flesta typer av sporter och idrottsaktiviteter. Bär dem gärna tillsammans med andra Reebok-produkter för att skapa en enhetlig oh snygg tränings-look. Tröjorna passar perfekt ihop med ett par av våra träningstights eller shorts, addera ett par funktionsstrumpor och riktigt bra skor så är du redo för nästa träningsutmaning.