alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Sandaler och flip-flops

 
[24]
Classic Slides
Reebok Fulgere
Reebok Fulgere
Reebok Fulgere
Classic Slides
Reebok Fulgere
Reebok Fulgere
Reebok Fulgere
Classic Slides
Reebok Fulgere
Reebok Fulgere
Reebok Fulgere
Beatnik
Beatnik
Beatnik
Beatnik
Beatnik
Beatnik
Wave Glider III

Tofflor för poolkanten och lata dagar 

Planerar du för en dag vid poolen eller i solstolen vid sommarstugan? Med ett par tofflor från Reebok har du löst skovalet. Med öppna tofflor kan du lika lätt glida in som ut ur skorna. Med högkvalitativa material och högteknologiska lösningar hittar du tofflor som ger dig säkra steg även på ojämna och hala underlag. Detta är perfekt även för strand och pool. I Reeboks kollektion hittar du även sandaler för barn som har säker passform och skön ventilation för lek under varma sommardagar. Välj mellan mängder av olika färger och designer i kollektionen av sandaler och slides för både stora och små.

Säkra steg med Reeboks tofflor och sandaler

Med ett par bekväma slides kan du undvika att halka vid poolkanten. Reeboks tofflor har greppande gummisulor med fiskbensmönster för att du ska kunna gå säkert på hala underlag. Slidsen kommer även med en skön och stötdämpande fotbädd som gör att du får bekväma steg. Med vattentåliga material kan du med fördel använda tofflorna även vid vattenbrynet under en dag på stranden eller i duschen vid poolen. För barn hittar du sköna sandaler med kardborreknäppning som sitter åt både runt ankeln och över foten, och tack vare just kardborreknäppningen kan du enkelt justera sandalernas storlek för växande fötter.

Stor variation av design och modeller

Reeboks kollektion av tofflor kommer i en mängd olika modeller och färger. De klassiska slidsen kommer i enfärgade modeller där både ovandelen och sulan matchar för en cool look. Välj mellan klassiska svarta med Reebok-loggan eller tofflor i rött och blått. För barn hittar du snygga sandaler i en mängd olika färger. Här finns både rosa och lila tofflor samt snygga färgkombinationer som blått och grönt eller rött och svart. Glöm inte heller att kika på andra strand-, pool- och simaccessoarer som finns i kollektionen.