alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skor · Outlet

 
[1096]

Skor på rea – skynda att fynda dessa godbitar!

Att hitta ett riktigt fynd tycker väl alla om! Här hittar du alla våra underbara skor på rea. Passa på att köpa modeller som det absolut inte är något fel på, förutom att de tar plats vi vill använda till nya skor. För ja, vi erkänner, vi kan sälla oss till dem som bara skaffar fler och fler par skor, bara att vi gör det i ännu större skala! Oavsett om du behöver (eller ska vi säga villhöver?) ett par träningsskor, sneakers till vardagen eller kanske flip flops till stranden så tror vi att det du letar efter finns i denna sköna samling. Men skynda dig på, eftersom det är begränsat antal av alla skor kvar!

Spara hundralappar på vår rea på skor

Det är alltid en bra idé för plånboken att handla när det är rea på skor. Du kan spara in en hel del pengar, eller varför inte använda de där extra hundralapparna du sparar till att köpa ett par till? När du letar efter fynd i vår rea på skor, försök tänka vad för sorts skor du behöver just nu. Visste du att man bör se sig om efter ett par nya löparskor efter ca 100 mil, till exempel?

Så gör du för att hitta rätt skor 

Innan du börjar leta efter skor på rea, varför inte ta en minut att tänka igenom vilka skor som fyller dina behov? Om du ska träna i dina nya skor är det viktigt att du ser till att de är anpassade särskilt till den träningsform du utövar, eftersom olika modeller av skor har olika mycket stötdämpning, samt att stötdämpningen sitter lite olika på sulan beroende på hur du sätter ner din fot när du utövar sporten. Leta sedan upp skor som passar in på det du har behov av.