alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skor · Senaste

 
[149]
1 / 4
Sida:av 4

Nya Reebokskor för vardag och träning

Vi på Reebok älskar att designa skor. Vi kan inte stoppa oss själva, vi måste bara skapa nya hela tiden! Här hittar du våra senaste modeller för dig som vill köpa nya Reebokskor. Vi har både modeller som passar till skolan, jobbet eller till träning. Gemensamt för alla är att de passar en aktiv livsstil. Oavsett om du springer till bussen på morgonen eller tränar inför ett maraton har vi modeller som passar! Kör på klassiska, enfärgade, stilrena modeller om du vill låta dina kläder spela huvudrollen eller satsa på coola skor med höga sulor och klara färger om du vill dra blicken till skorna.

Så väljer du rätt bland Reeboks nya skor

När man scrollar igenom alla skor kan man lätt få svårt att välja. Det finns ju så många som är fina, men samtidigt behöver man så klart tänka på hur bekväma de är och vad de ska användas till. Något som kan hjälpa dig när du tittar på Reeboks nya skor är att först tänka igenom vad skorna ska användas till. Olika typer av skor har olika passform och stötdämpning för att din träning ska bli så skonsam mot kroppen som möjligt. När du har bestämt vilken typ av sko du behöver kan du fundera över om du vill ha skinn eller tyg, flerfärgade eller enfärgade och vilka skor som matchar din personliga klädstil.

Så tar du hand om dina nya skor

Tänk på att impregnera skorna med en sprej som fungerar för materialet i fråga innan du börjar använda dem. Kör aldrig skorna i tvättmaskin, utan gör hellre rent dem med ett skoskum och en trasa eller svamp, och för att förebygga dålig lukt kan du använda en skodeodorant och se till att skorna alltid får torka ordentligt efter användning.