alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Skor · Tyngdlyftning

 
[9]

Med ett par lyftarskor är du redo för nya utmaningar

När du lyfter tunga vikter på gymmet så gäller det att du har ett par ordentliga skor som är stadiga och slittåliga. Med ett par lyftarskor från Reebok får du alla egenskaper du kan önska. Dessa skor är byggda med en stötdämpande sula i EVA-material och en stadig ovandel som är tillverkad i Flexweave, som är ett stretchigt textilmaterial. En mittre kompressionspressad sula fångar upp stötar och du får en behaglig komfort, och dessa sköna tyngdlyftningsskor finns för både herr och dam.

Reeboks tyngdlyftningsskor är perfekta för mångsidig träning

Med ett par nya tyngdlyftningsskor är du redo för nya utmaningar på gymmet. Tack vare det stretchiga materialet i Flexweave får du en ultimat stabilitet och komfort när du lyfter vikter. Eftersom skorna också har en inbyggd stötdämpning kan du också använda de när du tränar konditionsövningar. Med andra ord så är de det perfekta valet för dig som gillar att variera dina träningspass. Det låga skaftet gör att skorna är enkla att röra sig i och NanoShell-teknologin gör att den mittre sulan är skyddad mot slitage och du får ett ultimat stöd när du lyfter vikter. Den yttre sulan är tillverkad i gummi och gör att du får ett pålitligt grepp på underlaget.

Lyft tryggt med Reeboks tyngdlyftningsskor

Ett par lyftarskor från Reebok kan vara värt att investera i om du tränar regelbundet och gillar att variera din träning. De är tillverkade med moderna teknologier som gör att du kan känna dig trygg och säker när du lyfter vikter. Eftersom de är så mångsidiga kan du även använda de när du värmer upp med en löparrunda utomhus eller när du springer på bandet, och den bekväma stötdämpningen i EVA gör skorna behagliga att bära när du tränar hårt, oavsett vilken träningsform du väljer.