alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Skor

 
[536]

FYNDA IKONISKA COLLABS. BARA UNDER 72 TIMMAR.

Vill du få upp till 50 % RABATT på våra hetaste collabs? Såklart. Archive Sale är snart här. Signa upp dig nu för info.
Work N Cushion 4.0
Ridgerider 6 Gore-Tex
Lifter PR II
Reebok Nano X2
Reebok Nano X2
Club C Revenge Legacy
Classic Leather Legacy AZ
Reebok Nano X2
Club C 85
Legacy Lifter II
Nanoflex TR 2.0
Astroride Trail GTX 2.0
Walk Ultra 7.0 DMX MAX
Club C 85 Vintage
Reebok Vector Smash
Astroride Trail GTX 2.0
NPC II
Club C Revenge
Reebok Nano X2
Reebok Runner 4.0
Back to Trail
Legacy Lifter II
Ridgerider 6 Gore-Tex
Classic Leather
Club C 85 Vintage
Reebok Energylux 2
Club C 85 Vintage
Legacy Lifter II
Classic Leather Legacy AZ
Reebok Nano X2 Les Mills®
Reebok Royal Complete Clean 2.0
Premier Road Plus VI
La Casa De Papel Club C
Back to Trail
Classic Leather
Reebok Royal Glide Ripple Clip
Astroride Trail GTX 2.0
Zig Kinetica 2.5 Edge
BB 4000 II
Classic Leather Plus
Classic Leather
Classic Leather Plus
Reebok Runner 4.0
1 / 12
Sida:av 12

Sätt fart på vardagen med nya skor

Vi på Reebok älskar att hjälpa våra kunder att vara aktiva i vardagen. Oavsett om det är skor till löprundan, promenaden eller träning så har vi många olika modeller att välja på så att du kan hitta ett par som sitter perfekt på dina fötter. Det kan vara bra att tänka på att välja ett par som är särskilt avsedda för aktiviteten du ska ha dem till eftersom de behöver ha olika stötdämpning beroende på hur du sätter ner foten. Ett par löparskor har exempelvis mer stötdämpning än gymskor. Placeringen av stötdämpningen skiljer sig också.

Reebokskor – bekväma och snygga

När du köper ett par Reebokskor kan du vara säker på att det ligger mycket eftertanke bakom dem. Vi väljer hållbara material som gör att skorna håller länge och som minskar smärta och värk i fötter såväl som i ryggen. Vi använder oss av bra EVA-sulor som minskar stötar och formar sig skönt efter foten. Till våra träningsskor använder vi ofta partier av mesh för att dina fötter inte ska bli för varma och fuktiga.

Ta hand om dina skor från Reebok

Det är viktigt att du tar hand om dina skor från Reebok för att de ska hålla så länge som möjligt. Undvik att tvätta dem i tvättmaskin eftersom detta inte är bra för sulorna. Punktbehandla hellre fläckar eller använd en skumrengöring för textilskor. Rengöringen underlättas om skorna från början impregneras då detta inte bara skyddar mot vatten, utan även gör det svårt för smuts att sätta sig på skon. För att hålla de fräscha kan du spreja dem regelbundet med en skodeodorant. Om skadan redan är skedd och skorna luktar illa kan du lägga bikarbonat i dem över natten eller lägga dem i frysen några dagar för att döda bakterier som finns inuti.