alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Sneakers · Ovandel i läder

 
[564]
Work N Cushion 4.0
Club C Revenge Vintage
Classic Leather
Classic Leather
Club C Revenge
Club C 85 Vintage
Club C 85 Vintage
Club C 85
Walk Ultra 7.0 DMX MAX
Club C 85
NPC II
Club C Revenge
Work N Cushion 4.0
Club C 85 Vintage
Walk Ultra 7.0 DMX MAX
Club C 85
Club C 85
Classic Leather
Club C Revenge
Cardi B Classic Leather V2 Shoes
Club C Revenge
Classic Leather Legacy AZ
Classic Leather
Club C 85
Club C 85
Classic Leather Legacy
Sneeze LT Court
Club C 85 Vintage
Club C 85
Looney Tunes Club C 85
Court Peak
Work N Cushion 4.0
Club C Geo Mid
Work N Cushion 4.0
Court Peak
Classic Leather Make It Yours
Reebok Royal Ultra
Reebok Royal Glide
Braindead Club C Revenge
NPC II
Ex-O-Fit Hi
Club C 85
Classic Leather
1 / 12
Sida:av 12

Lädersneakers - en tidlös skoklassiker

Ett par sneakers i läder är ett bra val för dig som lever ett aktivt liv, speciellt om du gillar att träna och vistas utomhus ofta. Med en ovandel i skinn får du ett bra skydd mot kyla samtidigt som skorna verkar för att leda bort svett och fukt med ett Thermowarm-foder. Med stötdämpande DMX-teknologi förflyttas luften mellan tån och hälen och du får en skön komfort när du rör dig. Dessa ikoniska skor är perfekta för långa promenader ute i friska luften och för shoppingrundor på stan.

Bekväma skinnsneakers i slitstarkt material

Ett par skinnsneakers är både snygga och bekväma att gå i. Med en rejäl ovandel i läder får du en lyxig känsla och en elegant touch till din sportiga look. Dessutom är dessa skor i läder väldigt slitstarka, så du kan bära dem säsong efter säsong utan att de går sönder. Mellansulan är tillverkad i EVA-material som ger en bra dämpning när du går eller springer. Dessa lädersneakers från Reebok är självklart tillverkade med fina sömmar och hög kvalitet.

Ett par Reebok sneakers i läder passar till alla tillfällen

Om du vill ha ett par skor som aldrig går ur tiden borde du investera i ett par sneakers i skinn från Reebok. Med en tidlös old school-design får du en sko som håller till både långa promenader och ärenden på stan. Eftersom de är så stilrena kan du bära dem till vardags tillsammans med ett par jeans. Ett par vita lädersneakers är det mest klassiska valet, men i det här sortimentet hittar du även många andra färger och designer att välja mellan. Du kan bland annat välja en 80-talsinspirerad modell i skinn eller en med platåliknande hög sula som bygger på originalet från 90-talet. Dessa sneakers från Reebok finns för både dam och herr.