alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Sneakerstrumpor

 
[14]

Sköna ankelstrumpor som stödjer och ventilerar

Om du tränar regelbundet så kan det vara en bra idé att investera i ett par bekväma ankelstrumpor från Reebok. Dessa praktiska strumpor i låg modell ger dig en skön komfort och passar bra för alla sorters träning. Du får dessa osynliga ankelstrumpor i ett smart två-, tre- eller sexpack så du kan använda dem flera dagar i veckan. Modellen är välsittande och har ribbad mudd som gör att skorna sitter bra på plats när du rör dig. Du kommer definitivt märka skillnaden mellan att träna i vanliga strumpor och i sådana här låga sneakersstrumpor som är speciellt anpassade för fysiska rörelser.

Korta strumpor hjälper dig att hålla fokus under träningspasset

När du lyfter vikter eller tränar utfall är det viktigt att du har ett par bra strumpor på fötterna. Dessa korta strumpor från Reebok sitter bra i skon och har paneler med mesh som låter huden andas, samt ett skönt frottématerial fram och bak. Med sådana här bekväma träningsstrumpor kan du fokusera på träningen till hundra procent när det väl gäller. Tack vare de praktiska flerpacken slipper du tvätta lika ofta, och dessa korta strumpor är tillverkade i bomull, polyester, nylon och spandex. Träningsstrumporna från Reebok har snygga detaljer med klassiska Reebok-logotyper, och de passar utmärkt för alla möjliga sorters träningsformer.

Korta strumpor som verkar utan att synas

Man får inte glömma att ta väl hand om sina fötter. Speciellt när du tränar är det otroligt viktigt att du känner dig bekväm från topp till tå. Med Reeboks låga träningsstrumpor får du ett bekvämt stöd med hjälp av funktionsstickning i hålfoten. De ribbade delarna ser till så att strumpan sitter perfekt på plats på foten under dina tuffa träningspass, och den låga modellen, även kallad osynliga strumpor, gör att de knappt syns ovanför träningsskon.