alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Solhattar i bucket-modell

 
[3]
Classics Svart Les Mills® Bucket HatClassics Svart Les Mills® Bucket Hat

Les Mills® Bucket Hat

Classics

Classics Svart Classics Foundation Bucket HatClassics Svart Classics Foundation Bucket Hat

Classics Foundation Bucket Hat

Classics

Classics Grön Classics Summer Bucket HatClassics Grön Classics Summer Bucket Hat

Classics Summer Bucket Hat

Classics

En fiskarhatt med vändbar design

Här kan du hitta bekväma fiskarhattar med enkel design som går att använda till vardags. Du kan bland annat välja en diskret fiskarhatt med Reeboks logotyp i svart och vitt som är tillverkad i slätväv i nylon och har en insida i mesh i hundra procent polyester. Svettbandet är tillverkad i dubbelstickad trikå i hundra procent återvunnen polyester. Eller så kan du investera i en snygg fiskarhatt med batikmönster i regnbågens alla färger. Dessa praktiska hattar från Reebok är dessutom vändbara, så om du vill kan du vända ut och in på dem och bära den vita sidan utåt. De är tillverkade i slätvävt tyg i hundra procent polyester och har ett spänne där bak som går att justera efter önskad passform.

Reeboks fiskarhattar i bucket-modell skyddar och ger stilpoäng

Dessa snygga solhattar i bucket-modell är sköna att bära på huvudet under varma dagar. Huvudet skyddas effektivt mot solens strålar och regn och rusk samtidigt som du får en tidlös accessoar till din outfit. Dessa fiskarhattar från Reebok går att vända ut och in så du kan variera din look efter ditt humör. I stort sett så kan man säga att du får två hattar i en om du väljer en sådan här praktisk bucket-modell.

Skydda dig mot alla sorters väder med Reeboks fiskarhattar

Om du är ute efter en ny bekväm solhatt så borde du kolla in Reeboks sortiment av snygga, sportiga hattar. Här kan du botanisera bland fiskarhattar som ger ett bra skydd mot solen och som livar upp din outfit. En fiskehatt är en tidlös och klassisk accessoar som aldrig går ur tiden. På hatten sitter en retroinspirerad logga som en fin detalj. Du kan välja mellan enkla designer i svart och vitt eller en färgsprakande modell som går att vända ut och in.