alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Sport · Ankelstrumpor

 
[40]

Maximera din prestation med ankelstrumpor för sport

Med ett par strumpor som är speciellt tillverkade för träning kommer du märka hur mycket skönare de är jämfört med ett par vanliga strumpor. Dessa ankelstrumpor för sport från Reebok är gjorda för dig som vill ha högsta möjliga komfort när du tränar. Med ett par låga strumpor som dessa får du en skön komfort och de passar perfekt oavsett vilken träningsform som står på schemat för dagen. De är tillverkade i ett mjukt tyg i bomull, polyester, nylon och spandex. Dessa ankelstrumpor för sport finns i praktiska flerpack och passar för både dam och herr och den ribbade mudden gör att strumporna sitter bra på plats i skon när du rör dig. Om du inte vill att strumporna ska synas i skorna så kan du välja ett par osynliga strumpor med extra låg modell.

Ankelstrumpor för träning finns i flera färger och modeller

Strumporna finns i klassiska färger som svart, vitt och grått och har sportiga tryck i typisk Reebok-stil. Du kan välja ett par låga träningsstrumpor som är gjorda med COOLMAX®-garn, ett material som absorberar fukt och torkar snabbt. I tån finns en extra vaddering och i hålfoten finns funktionsstickning. Med dessa funktioner får strumporna en perfekt passform och de sitter bra på plats under dina tuffa träningspass. De stora meshpanelerna ventilerar på ett behagligt sätt så fötterna kan andas.

Komplettera din outfit med ett par låga träningsstrumpor

Med Reeboks sköna ankelstrumpor för träning kan du träna ostört och fokusera fullt ut. Du kan välja bland flera olika modeller och färger, och sportstrumporna i den här kollektionen verkar fuktavledande och låter huden andas ordentligt i skon. De finns i flerpack med två-, tre- eller sexpack vilket är perfekt för dig som tränar ofta. Den tiden du skulle lagt ner på att tvätta kan du istället lägga på något roligare, till exempel ett extra pass på gymmet.