alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Sport · Jackor

 
[81]
1 / 2
Sida:av 2

En stilren sportjacka för kyliga dagar

En tålig sportjacka är ett nödvändigt plagg att ha i garderoben. Under kyliga dagar behöver du kläder som värmer ordentligt och som skyddar mot kalla vindar. I det här sortimentet kan du hitta sportjackor från Reebok i många olika modeller, mönster och färger. De har långa ärmar och stängs med blixtlås där fram. Om du vill kan du välja en variant med huva som skyddar huvudet mot regn och blåsigt väder. Dessa jackor från Reebok ger dessutom extra stilpoäng. Den sportiga designen bidrar till en ledig och stilren look som kommer dra blickar till sig.

Värm dig i en praktiska sportjackora från Reebok

Om du är ute efter att investera i en ny sportjacka så borde du kolla in det här stora utbudet. Här finns snygga vindjackor och andra sportiga modeller som passar när du ska ta dig till gymmet eller när du går på stan. Du får även praktiska fickor där fram där du får plats med små tillhörigheter. Dessa träningsjackor från Reebok finns i midjekorta modeller eller långa designer som täcker som en regnrock. En sådan lång variant är snygg att bära över dina träningskläder när du ska iväg till träningslokalen.

Snygga sportjackor som står emot regn och vind

Oavsett hur ditt schema ser ut så kommer du ha användning av dessa sköna sportjackor från Reebok. De går bra att använda till vardags för en snygg och sportig stil, men de passar även att ha när du är ute på din powerwalk eller joggingrunda. En modell i polyester som står emot regn är perfekt att ha med sig när vädret är opålitligt. Den är lätt att bära och ger dig maximal rörelsefrihet, och den inbyggda Speedwick-teknologin gör att fukt transporteras bort och du kan hålla dig torr och sval även när temperaturerna stiger.