alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Sport · Midjeväskor

 
[20]

Axelväska sport - smidiga och praktiska väskor från Reebok

Axel- och midjeväskor är riktigt bra alternativ för både nyfikna resenärer såväl som för vardagspendlare. Väskorna i sortimentet är väldigt mångsidiga och kommer med allt från justerbara remmar och flera förvaringsfickor, perfekt för förvaring av viktiga accessoarer som plånbok, gymkort eller nycklar. Väskornas design är dessutom smidigt utformad och kommer i diskreta basfärger för vardagsbruk samt i mer kontraststarka färgalternativ i exempelvis Proud Pink, Vector Navy eller Instinct Red.

Håll händerna fria med en modern och sportig midjeväska

I utbudet av axelväskor för sport finner du flexibla axelväskor framtagna för många olika scenarion. En del modeller prioriterar slitstarka förvaringsfickor för smidig och snabb förvaring. Dessa väskor kommer med bland annat ett huvudfack och invändiga fickor med blixtlås. Andra axelväskor är framtagna för smidig vardagspendling till och från jobbet eller gymmet och kommer med justerbara remmar tillverkade i slätvävt tyg av polyester. Urvalet bjuder även på midjeväskor i ett flertal utformningar och storlekar. En midjeväska är en favorit bland aviga resenärer och tillåter dig att ha händerna fria samtidigt som viktiga accessoarer som pass och plånbok alltid är nära till hands. Precis som utbudet av axelväskor kommer midjeväskorna med justerbar midjerem och spänne samt blixtlåsförsedda innerfickor, tillverkade av stryktåligt polyester.

Snygga och funktionella väskor för både vardag och semester

Detta sortiment prioriterar givetvis funktion och praktiska egenskaper. Men det betyder inte att väskans utseende behöver kompromissas. Reeboks sköna axel- och midjeväskor kommer i allt från modeller inspirerat av klassiskt 80-tal till mer moderna alternativ i vardagsvänliga färgval. För dig som tycker om midjeväskor med snygga loggor finns modeller med stilren Reebok-logotyp på framsidan av väskan. Vare sig det handlar om en smidig modell för vardagspendling eller en sportig midjeväska för resan hittar du vad du behöver i Reeboks utbud av stilrena och funktionella axel- och midjeväskor.