alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Sport · Mössor

 
[5]

Varma och behagliga sportmössor från Reebok

Under kyliga morgnar eller kalla höstkvällar är det viktigt att du behåller kroppsvärmen när du tränar. Är du kall när du rör på dig ökar risken för onödiga slitskador och en mössa kan hålla upp till 50 procent av kroppens värme. I Reeboks sortiment hittar du därför värmehållande sportmössor i ett brett urval av sköna passformer, storlekar och designval. Plaggen i sortimentet kommer dessutom i mörka neutrala färger samt lite ljusare färgalternativ i exempelvis en vitaktig Alabaster-ton eller maroon-röd färg.

Mössa för sport - Håll värmen när kylan knackar på dörren

Reeboks mössor är menat för dig som tränar hårt oavsett väder eller temperatur. Här finns alternativ i både andningsbart, 100 % bomull samt modeller som kombinerar skönt akrylmaterial med klassisk ull. En del mössor är även framtagna i slätstickat material och kommer med uppvikbar nederkant, så du enkelt kan justera mössan utan att behöva stanna upp eller stoppa träningspasset. Alternativen i Reeboks utbud går att bära till många typer av träningsaktiviteter, exempelvis ett gruppass utomhus eller vid en uppiggande löptur under tidig morgon. Med andra ord finns det många sätt att hålla värmen när du tränar i lägre temperaturer.

Sportmössor som hjälper dig ta dig an vardagen med stil

En mössa från Reebok är självklart även skön att ha på sig i vardagen. Mössorna i utbudet är designade för både fysisk aktivitet och en sportig look i vardagen, exempelvis när du pendlar till och från jobb eller gym. Tycker du om snygga logotyper finns stora och små Reebok-loggor på selektivt utvalda mössor i urvalet. Mössan passar dessutom snyggt in med andra kläder i Reeboks sortiment. Varför inte komplettera en varm mössa med en huvtröja eller ett par kompressionstights? Hur du än matchar din outfit kan du vara säker på att du håller dig varm med en sportig mössa från Reebok.