alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Sport · Ryggsäckar

 
[55]
1 / 2
Sida:av 2

Snygg och stryktålig sportryggsäck från Reebok

Vare sig det gäller pendling till och från gymmet eller en hike bland skog och fjordar, behöver du en slitstark ryggsäck som håller i alla väder. Reeboks sortiment av sportryggsäckar innehåller allt från mångsidiga alternativ med plats för datorn såväl som träningskläder, till rediga modeller för spännande upptäcktsfärder eller långa vandringar. Självklart innebär detta även ett brett utbud av stilar, storlekar och färger.

Sportryggsäckar fullpackade med praktiska egenskaper

Vikten av en ordentlig sportryggsäck bör understrykas. Packsäcken är vanligtvis med dig överallt och förvarar viktiga accessoarer som nycklar, plånbok och mycket mer. Med en ryggsäck från Reebok garanteras modeller av högsta kvalitet, och här finns robusta sportväskor för dig som tränar dagligen, tillverkade av 100 procent ekologiskt bomull och kommer med allt från förvaringsfickor med blixtlås, ett utvändigt laptopfack för datorn samt en meshpåse för smutsiga kläder, till kardborrepanel på fronten som du kan fästa egna märken på. I utbudet hittar du även sportryggsäckar med en klassisk duffelväska med snygg logotyp på sidorna. Denna modell kommer med dubbla bärhandtag, extra förvaringsfickor för svettiga kläder och mycket mer.

Väskor som reflekterar din personliga stil

Större väskor är bra för dig som behöver ha med dig både träningskläder och en laptop till jobbet. Men i urvalet finns givetvis mindre och smidigare väskor framtagna för dig som exempelvis reser mycket kommunalt. Dessa modeller kommer med smidiga reglerbara remmar och mindre förvaringsfickor både baktill och på insidan av packväskan, så du enkelt kommer åt dina accessoarer. Vikten av ryggsäckens förmåga att spegla din personlighet har inte åsidosatts utan i sortimentet hittar du både packväskor i diskreta basfärger samt färgglada alternativ i färger som Glass Pink eller Acid Blue. Reeboks utbud av sportryggsäckar är minst sagt brett. Så ta din tid, utforska sortimentet och hitta en väska som reflekterar dig.