alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Sport · Utrustning

 
[10]

Träna effektivt med rätt sportutrustning

Det är väl känt bland idrottsmän att träningen blir effektivare om du har rätt utrustning under dina träningspass. Hos Reebok hittar du en rad olika produkter designade specifikt för att underlätta och effektivisera din träning. Varför inte optimera träningen om du kan? Beroende på vilken sport du utövar kan det behövas olika typer av utrustning. Reebok tillverkar sportutrustning av hög kvalité för massor av olika sporter. Välj helt enkelt till den extra utrustning som passar dig och sättet du utövar sport på.

Reeboks träningsutrustning tar dig längre

Även om det finns vissa produkter som är specifikt inriktade på en viss sporttyp eller aktivitet så kan användningsområdena såklart modifieras i enlighet med ditt eget tycke. Ett par wrist wraps kan ju med fördel användas vid en massa olika aktiviteter och inte bara för den träningsform som de är framtagna för. En enkel riktlinje att leva efter är att om det känns bra att använda produkten när du är aktiv, om den underlättar eller avlastar, så använd den. Dessutom finns det massor av universella produkter inom sportutrustning. Extra vikter är ett bra exempel på detta. Hand- och fotledsvikter bärs av dig som vill ha ut det där lilla extra av ditt träningspass, spänna bågen lite extra, höja ribban och utmana dig själv.

Sköt om din utrustning

Precis som med all annan sportutrustning kräver dessa produkter en del vård och omsorg om de skall hålla sig fräscha och ha en lång livslängd. Viktigast är det naturligtvis att hålla dem rena och fria från damm, svettavlagringar och smuts. De flesta produkter är tillverkade av material som är enkla att rengöra. En del kan tvättas i maskin, andra bör handtvättas och i vissa fall kan det räcka att torka av dem med en fuktig trasa när behovet uppstår. Följ de skötselanvisningar som medföljer produkten så du inte utsätter utrustningen för hantering som den inte tål.