alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Studio

 
[207]
1 / 5
Sida:av 5

Reebok Studio-kollektion - träningskonceptet för dig som vill utvecklas

Reebok Studio-kollektionen är en del av det övergripande konceptet Reebok Functional Zone som lanserades 2016. Functional Zone är en kollektion med träningskläder och utrustning gjort för kommersiellt bruk. Studio är en av tre undergrupper och produkterna i denna kollektion är specifikt framtagna för olika typer av gruppträning, till exempel pilates, step, yoga och bodypump för att nämna några. Många av produkterna kan dock med fördel användas även när du tränar på egen hand. Eftersom produkterna är framtagna för att kunna användas kommersiellt håller de hög kvalité och är framtagna för att vara tåliga och klara av tuffa tag och frekvent användning. Så att införskaffa utrustning från Studio-linjen är en god investering då produkterna kommer att kunna användas under en lång tid framöver och förgylla dina träningsstunder.

Utrustningen från Studio-kollektionen hjälper dig att utvecklas i din träning

Det är lätt att fastna i gamla vanor i sin träning. När man väl hittat en träningsform som man tycker om och som funkar är det lätt att endast fortsätta med den och alltid träna på samma sätt. Det är dock viktigt att komma ihåg att kroppen behöver omväxlande träning för att bli riktigt stark. Med redskap och kläder från Reebok Studio-kollektionen kan du prova på nya träningsformer och kanske hitta ett bra komplement till den träning som du redan utövar. Låt dig inspireras och ge din kropp det där lilla extra den behöver för att du skall komma i din allra bästa form.

Gör träningen effektivare med smarta accessoarer från Reebok Studio-kollektionen

I Studio-kollektionen ingår en mängd olika accessoarer och annan utrustning som både kan underlätta, effektivisera och göra din träning mer njutbar. Packa dina träningskläder i snygga, praktiska och multifunktionella väskor eller investera i en riktigt bra yoga- eller gymmatta för att kunna praktisera dina övningar med bästa stöd och komfort. Vikter, hantlar, gummiband, mattor och bollar i olika formar kan användas på oändligt många sätt i din träning – det är bara fantasin som sätter gränserna!