alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Studio · Kläder

 
[91]
Dam Träningsform Svart High-Rise Lux Perform Perforated LeggingsDam Träningsform Svart High-Rise Lux Perform Perforated Leggings

High-Rise Lux Perform Perforated Leggings

Dam Träningsform

Även i: kort

1 / 2
Sida:av 2

Maxa träningen med Studio kläder

Studio-kollektionen är en del av Reeboks stora satsning Functional Zone som lanserades 2016. I linjen finns tre olika undergrupper eller kollektioner där en har inriktningen gym och träningsanläggningar, en militär träning och Studio är inriktad på olika former av gruppträning. Detta inkluderar bland annat, men absolut inte uteslutande, Body pump, Pilates, yoga, Zumba, aerobics och step up. I kollektionen ingår både lättare utrustning och kläder. Kläderna håller, precis som Reeboks övriga produkter, hög kvalité och är framtagna för att underlätta din träning så mycket det bara går. Kläderna är tillverkade av olika blandningar av spandex, polyester, nylon och elastan. Alla material har fuktavvisande egenskaper och transporterar bort svett från din kropp så du håller dig torr och sval alternativt varm under träningen.

Botanisera i det stora utbudet för en komplett look med kläder från Studio

I Studio-sortimentet hittar du kläder för både damer och herrar. Här finns tunnare och mindre plagg som lämpar sig bäst för den varmare säsongen och mer heltäckande plagg som du kan bära när temperaturen sjunker under höst och vinter. Det finns allt från sportiga underkläder till överdragsplagg som du kan bära över din träningsoutfit innan och efter träningen eller på väg till och från träningslokalen. Här finns helt enkelt allt du behöver för att skapa en snygg och individuell träningslook som återspeglar din personlighet. Utöver att vara snygga så är kläderna också mycket funktionella vilket gör det lättare för dig att koncentrera dig på din träning, utan onödiga distraktioner.

Snygg vid alla tillfällen med kläder från Studio

Reebok Studio kläder är inte bara framtagna för att vara funktionella, de är också väldigt snygga. Teamets designers lägger mycket tid på det estetiska vilket resulterar i mångsidiga och användbara plagg. Dessa kan utan problem bäras i sammanhang som inte handlar om idrott. I Reeboks snygga plagg kan du ta en tur på stan, gå till affären eller umgås med vänner – du kommer aldrig att vara felklädd när du bär Reeboks produkter.