alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

SubLite

 
[2]

Reebok SubLite träningsskor - för den seriöse löparen

SubLite är en skomodell i Reeboks stora utbud av olika träningsskor. Företaget har sedan starten varit kända för att tillverka skor av högsta kvalitet till atleter och idrottsutövare. Reebok var bland annat det första företaget som tog fram och lanserade en sko helt avsedd för aerobics – något som gjorde att företaget fick stora framgångar inom denna träningsform under 80- och 90-talen. Reebok SubLite träningsskor finns i flera olika undermodeller men alla skor i kollektioner är framtagna för löpning. Skon har en välventilerad ovandel bestående av mjukt Ultralight-material. De sömlösa skorna har bra passform och stödjer foten ordentligt utan att för den skull skava eller vara obekväma. Sulan är gjord av stötdämpande 3D-form för att ge ultimat stötdämpning när du rör dig.

Många potentiella användningsområden för denna mångsidiga sko

Även om SubLite-skorna främst är avsedda för löpning går de naturligtvis att använda även på andra sätt och vid andra aktiviteter. Det är till exempel perfekta för snabba powerwalks, på gymmet eller till och med om man har ett arbete som kräver att man är på fötterna under långa arbetspass. Skorna är lätta, luftig och bekväma samtidigt som de har bra stötdämpning. Skon passar även utmärkt som vardagssko och är så pass diskret och stilren i sin design att de utan problem kan användas även till civila kläder och inte bara under träningspass.

Ge dina favoritskor en lång livslängd

Dina Reebok SubLite kommer utan tvekan bli en favorit i din skogarderob. Skor som används mycket behöver skötas för att hålla sig fräscha och bibehålla sin funktion så länge som möjligt. Dessa skor är praktiska då de är tillverkade i ett tunt och snabbtorkande material. Ställ dem luftigt efter användning så de torkar och vädras ur ordentligt. På så sätt undviker du obehagliga odörer som kan uppstå om skon får vara fuktig under en längre tid. Skulle skorna bli leriga eller smutsiga är det bara att spola av dem med varmt vatten.