alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Svart · Löpning · Skor

 
[76]
1 / 2
Sida:av 2

Svarta löparskor för vardagsträning och lopp

Vad du har på fötterna när du är ute och springer kan göra extremt stor skillnad för både upplevelsen av löprundan och för dina resultat. Våra svarta löparskor är inte bara snygga och passar till de flesta träningskläder, utan är också bra för både fötter och rygg. På så sätt kan du springa både långt och snabbt utan att få ont i kroppen. Vilken modell som passar just dig kan skilja beroende på ditt avstamp och hur breda dina fötter är bland annat. Om du är tveksam till vilken typ av löparsko du ska välja rekommenderar vi att du satsar på en sko som påminner om löparskor du haft tidigare som du tyckt om.

Svarta skor som är sköna och håller länge

Våra svarta skor är praktiska eftersom de inte ser smutsiga ut, oavsett hur mycket du har sprungit i dem. Många av våra modeller har meshpartier för att dina fötter inte ska bli för varma och de har inga sömmar som skaver mot foten inuti skon. Stötdämpningen i sulorna är anpassade speciellt efter löpning. När man springer sätter man ner foten hårdare och annorlunda än när man promenerar, och därför är det viktigt att man har särskilda löparskor när man springer. Man brukar säga att löparskor håller för drygt 100 mil innan det är dags att köpa nya, så för den vanlige motionären håller skorna länge.

Så väljer du rätt skor i skodjungeln

Många undrar vilken typ av sko som passar deras fötter bäst. Svaret är oftast att det är bäst att välja en sko som liknar en som du har använt och tyckt om innan. Även om det är kul att testa något nytt då och då så är det samtidigt skönt att kunna köra på säkra kort som man redan vet fungerar.