alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Svart · Munkjacka

 
[7]

Maxa träningen med en svart huvtröja

Om det finns något plagg som funkar till det mesta så är det en svart huvtröja. Oavsett om du ska sticka ut och springa när det är lite kyligt ute eller cykla till jobbet är den en trogen följeslagare. Den passar till det mesta, jeans såväl som träningsshorts och funkar både för aktiva dagar och lediga dagar. Våra svarta huvtröjor sitter behagligt mot kroppen och är gjorda av hållbara, mjuka material som gör att de lätt blir en storfavorit i garderoben. Välj själv om du vill ha en stilren modell i helsvart eller med roliga detaljer som piggar upp.

Svarta huvtröjor i miljövänliga material

Det känns så klart lite bättre att ha på sig sin nya hoodie om man vet att den är gjord med miljövänliga material. Därför samarbetar vi med Better Cotton Initiative, som är en organisation som verkar för hållbar bomullsodling världen över. De jobbar även aktivt med att se till att de som arbetar med bomullsodlingen får skäligt betalt och bättre villkor. Även när det gäller kläder av polyester har vi vidtagit åtgärder för att inte påverka miljön på ett dåligt sätt. Vi använder oss mycket av återvunnen polyester som minskar plasten i våra hav. Bra material skapar bra hoodies till bra människor helt enkelt!

Så matchar du din hoodie

Fördelen med hoodies är att de passar till det mesta. En snygg hoodie och enkla jeans med sneakers går alltid hem. Även till shorts går det bra att ha en huvtröja. Den är det perfekta plaggen att packa med på semestern eller ha med sig i ryggsäcken när man vet att man kommer vara ute hela dagen och det kommer vara kallt på kvällen. Både till sommaroutfits och vinteroutfits funkar hoodies alldeles utmärkt, och de kan även passa till kjolar genom att mixa kjolens lite finklädda stil med hoodiens streetstil.