alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svart · Skor

 
[355]
Walk Ultra 7.0 DMX MAX
Walk Ultra 7.0 DMX MAX
NPC II
Ridgerider 6 Gore-Tex
Work N Cushion 4.0
Reebok Runner 4.0
Work N Cushion 4.0
Classic Nylon
Flexagon Force 3
Astroride Trail 2.0
Reebok Nano X2
Astroride Trail GTX 2.0
Ridgerider 6 Gore-Tex
Reebok Royal Complete Clean 2.0
Classic Leather
Classic Leather Legacy AZ
Ridgerider 6 Gore-Tex
Speed 21 TR
Reebok Royal Glide Ripple Clip
Nanoflex TR
Ridgerider 6
Ex-O-Fit Hi
Astroride Trail GTX 2.0
Flexagon Energy Train 3
Ridgerider 6
Reebok Royal Hyperium 2
Reebok Runner 4.0
Reebok Rush Runner 4
Back to Trail
Reebok Nano X2
Zig Kinetica 2.5
Astroride Trail GTX 2.0
Reebok Ever Road DMX 4
Classic Leather
Classic Leather
Reebok Royal Glide
Reebok Premier Road Modern Mid
Energen Run 2
Classic Leather
Nanoflex TR
Nanoflex TR
Floatride Energy X
Nano X1 Adventure
1 / 8
Sida:av 8

Svarta skor för en aktiv livsstil

Ett par svarta skor borde alla ha där hemma i skostället. De passar till nästan alla outfits och ser dessutom inte smutsiga ut i första taget. Till skillnad från vita skor behöver du inte vara rädd för att få fula fläckar varje gång du går ut, vilket många tycker är en stor fördel. Vi erbjuder en uppsjö av olika skor, både helsvarta och med kul detaljer som piggar upp i vardagen och gör livet lite roligare. När du väljer dina svarta skor kan du tänka igenom om du vill ha låga sneakers eller high top samt hur du vill att sulan ska se ut. Just nu är det väldigt trendigt med tjocka sulor, men samtidigt fungerar tunnare sulor alltid och kan vara en bra investering om du tänker använda skorna i flera år framöver.

Välj rätt Reebok svarta skor för din träning

Reebok svarta skor finns i många olika varianter och det skulle vara lätt att tänka att man mest vill gå på hur skorna ser ut. Men även om det är viktigt så behöver du också tänka på vad du kommer göra när du använder skorna. Det är nämligen så att olika skor är särskilt anpassade för olika träningsformer, eller för promenader och vandring. När du tränar, hoppar, springer och går sätter du ner fötterna helt olika, och även olika hårt. Därför är det viktigt att du väljer skor som är specialdesignade för dina favoritträningsformer.

Därför ska du välja skor som passar just dig

Om du väljer skor som har rätt stötdämpning, bredd och passform för just dina fötter kommer det minska risken för skador. Det kommer också vara mindre sannolikt att du får ont i fötterna när du springer. Även rygg, nacke och knän mår bättre av att du använder skor som är ergonomiska och underlättar din träning.