alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Svart · Skor

 
[201]
Reebok Royal Complete Clean 2.0
Work N Cushion 4.0
Reebok Runner 4.0
Ridgerider 6 Gore-Tex
Work N Cushion 4.0
Legacy Lifter II
NPC II
Reebok Royal Complete 3.0 Low
Astroride Trail GTX 2.0
Reebok Nano X2
Ridgerider 6 Gore-Tex
Classic Leather Make It Yours
Astroride Trail GTX 2.0
Reebok HIIT TR 3
Flexagon Force 4
Energen Lite
Ridgerider 6
Reebok Fulgere
Astroride Trail GTX 2.0
Reebok HIIT TR 3
Ridgerider 6 Gore-Tex
Legacy Lifter II
Hexalite Legacy
Classic Leather Legacy AZ Grow
Cardi B Classic Leather
Floatride Energy X
Classic Leather Legacy AZ
Reebok Runner 4.0
Reebok Royal Classic Jogger 3.0
Classic Leather
Flexagon Energy 4
Reebok Lite Plus 3
Classic Leather
Zig Kinetica 2.5
Classic Leather
Nanoflex TR
Flexagon Force 3
Instapump Fury 95
Flashfilm Train 2
Zig Kinetica 2.5 Edge
Ridgerider 6
Flexagon Force 4
Zig Kinetica 2.5
1 / 5
Sida:av 5

Svarta skor för en aktiv livsstil

Ett par svarta skor borde alla ha där hemma i skostället. De passar till nästan alla outfits och ser dessutom inte smutsiga ut i första taget. Till skillnad från vita skor behöver du inte vara rädd för att få fula fläckar varje gång du går ut, vilket många tycker är en stor fördel. Vi erbjuder en uppsjö av olika skor, både helsvarta och med kul detaljer som piggar upp i vardagen och gör livet lite roligare. När du väljer dina svarta skor kan du tänka igenom om du vill ha låga sneakers eller high top samt hur du vill att sulan ska se ut. Just nu är det väldigt trendigt med tjocka sulor, men samtidigt fungerar tunnare sulor alltid och kan vara en bra investering om du tänker använda skorna i flera år framöver.

Välj rätt Reebok svarta skor för din träning

Reebok svarta skor finns i många olika varianter och det skulle vara lätt att tänka att man mest vill gå på hur skorna ser ut. Men även om det är viktigt så behöver du också tänka på vad du kommer göra när du använder skorna. Det är nämligen så att olika skor är särskilt anpassade för olika träningsformer, eller för promenader och vandring. När du tränar, hoppar, springer och går sätter du ner fötterna helt olika, och även olika hårt. Därför är det viktigt att du väljer skor som är specialdesignade för dina favoritträningsformer.

Därför ska du välja skor som passar just dig

Om du väljer skor som har rätt stötdämpning, bredd och passform för just dina fötter kommer det minska risken för skador. Det kommer också vara mindre sannolikt att du får ont i fötterna när du springer. Även rygg, nacke och knän mår bättre av att du använder skor som är ergonomiska och underlättar din träning.