alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Svart · Skor

 
[52]
Ridgerider 6 Gore-Tex
Work N Cushion 4.0
Legacy Lifter II
NPC II
Astroride Trail GTX 2.0
Astroride Trail GTX 2.0
Flexagon Force 4
Ridgerider 6 Gore-Tex
Classic Leather Legacy AZ
Reebok Runner 4.0
Reebok Royal Classic Jogger 3.0
Classic Leather
Reebok Lite Plus 3
Ridgerider 6
Flexagon Force 4
Flexagon Energy 4
Lifter PR II Shoes
Reebok Royal Glide Ripple Clip
Back to Trail
Reebok Lite 3
Reebok Royal Glide
Ex-O-Fit Clean Logo INT
Reebok Lite 3
Reebok Royal Glide Ripple Clip
Reebok Royal Glide
Reebok Royal Classic Jogger 3.0
Back to Trail
Royal Glide
Workout Plus
Reebok Royal Glide
NFX Trainers
Maison Margiela Question Mid Memory Of Basketball
Reebok Royal Glide Ripple Clip
Reebok Rewind Run
Reebok Royal Glide Ripple Clip
Classic Nylon
Reebok Royal Glide
Ridgerider 6 Leather
Reebok Lite Plus 3
Workout Plus
Reebok Ever Road DMX 4
Reebok Royal Glide Ripple
Reebok Royal BB4500 HI2
1 / 2
Sida:av 2

Svarta skor för en aktiv livsstil

Ett par svarta skor borde alla ha där hemma i skostället. De passar till nästan alla outfits och ser dessutom inte smutsiga ut i första taget. Till skillnad från vita skor behöver du inte vara rädd för att få fula fläckar varje gång du går ut, vilket många tycker är en stor fördel. Vi erbjuder en uppsjö av olika skor, både helsvarta och med kul detaljer som piggar upp i vardagen och gör livet lite roligare. När du väljer dina svarta skor kan du tänka igenom om du vill ha låga sneakers eller high top samt hur du vill att sulan ska se ut. Just nu är det väldigt trendigt med tjocka sulor, men samtidigt fungerar tunnare sulor alltid och kan vara en bra investering om du tänker använda skorna i flera år framöver.

Välj rätt Reebok svarta skor för din träning

Reebok svarta skor finns i många olika varianter och det skulle vara lätt att tänka att man mest vill gå på hur skorna ser ut. Men även om det är viktigt så behöver du också tänka på vad du kommer göra när du använder skorna. Det är nämligen så att olika skor är särskilt anpassade för olika träningsformer, eller för promenader och vandring. När du tränar, hoppar, springer och går sätter du ner fötterna helt olika, och även olika hårt. Därför är det viktigt att du väljer skor som är specialdesignade för dina favoritträningsformer.

Därför ska du välja skor som passar just dig

Om du väljer skor som har rätt stötdämpning, bredd och passform för just dina fötter kommer det minska risken för skador. Det kommer också vara mindre sannolikt att du får ont i fötterna när du springer. Även rygg, nacke och knän mår bättre av att du använder skor som är ergonomiska och underlättar din träning.