alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Svart · Skor - höga

 
[9]

Höga svarta sneakers sätter guldkant på din vardag

Våra höga svarta sneakers är inte bara något som skyddar dina fötter, de är den där pricken över i:et som gör att din outfit känns helt rätt. Välj själv om du vill köra på en modell som påminner om catwalken och futuristiskt mode eller en mer sportig look. Många av våra höga svarta sneakers har en väldigt unik design som de flesta inte har, vilket gör att du sticker ut oavsett om du går ut på promenad med hunden eller är ute och dansar. Samtidigt som de är riktigt snygga är de också oerhört sköna, så du kan använda dem både till vardag och fest utan att oroa dig för skavsår och värk i fötterna.

Svarta höga sneakers – både häftiga och fotriktiga

Det som gör att våra svarta höga sneakers är ett så bra val när du ska köpa nya skor är att de inte bara är ett fashion statement, de är även riktigt bekväma att ha på sig. De har ordentliga sulor som i många fall är tjockare än vanliga sneakers, vilket både gör dig lite längre och ger ordentlig stötdämpning för långpromenader. Materialen som används är både fina och funktionella, och de hjälper till att hålla rätt temperatur för fötterna samtidigt som de effektivt leder bort fukt så att du inte behöver gå med svettiga fötter hela dagen.

Sneakers som gör livet lite roligare

Ibland när man går upp tidigt på morgonen och släpar sig till jobbet behöver man ha något som gör att det blir lite roligare, något som gör livet lustfyllt och spännande. Förutom morgonens kaffekopp kan verkligen våra höga sneakers vara det där som gör att du faktiskt ser fram emot att gå ut i hallen och göra dig redo för att anta livets utmaningar med entusiasm.