alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Svart · Sneakers

 
[227]
Ridgerider 6 Gore-Tex
Walk Ultra 7.0 DMX MAX
Work N Cushion 4.0
Work N Cushion 4.0
Classic Leather Legacy AZ
Ridgerider 6 Gore-Tex
Reebok Royal Complete Clean 2.0
Classic Leather
Back to Trail
Walk Ultra 7.0 DMX MAX
Reebok Royal Techque T
Reebok Royal Techque T
Ridgerider 6 Gore-Tex
NPC II
Classic Leather
Cardi B Classic Leather V2 Shoes
Sneeze LT Court
Reebok Vector Smash
Reebok Royal Glide Ripple Clip
Freestyle Hi
Reebok Royal Techque T
Reebok Royal Prime 2
Classic Leather AZ
Astroride Trail GTX 2.0
Reebok Royal Glide
Club C Vibram
Reebok Royal Glide Ripple Clip Shoes
Club C 85
Reebok Vector Smash
Classic Leather
Reebok Royal Ultra
Reebok Rewind Run
Instapump Fury 95
Reebok Royal Complete Sport
Ridgerider 6 Gore-Tex
Classic Leather
Reebok Royal Complete 3.0 Low
Reebok Royal BB4500 HI2
Reebok Royal Complete Clean 2.0
Club C Geo Mid
Jurassic World LX 2200
Workout Plus
Reebok Royal Complete 3.0 Low
1 / 5
Sida:av 5

Svarta träningsskor som maxar träningen

När man tränar måste man ha på sig skor som sitter rätt, är anpassade för träningsformen som man utövar och som gör att man känner det där suget efter att träna. Det ska kännas roligt att snöra på sig skorna, och så fort man har tagit av dem ska man längta efter nästa träningspass så att man får ta på dem igen. Chansen är stor att du hittar ett par svarta träningsskor hos oss som stämmer väl in på den beskrivningen och som kan ge dig den där gnistan du behöver för att ta din träning till nästa nivå och nå dina träningsmål.

Helsvarta träningsskor som matchar det mesta

Det finns inget mer irriterande är när man väljer träningskläder och märker att skorna inte alls matchar. Det är därför det är så smidigt att ha helsvarta träningsskor hemma, eftersom de funkar till det allra mesta. Du behöver aldrig undra om träningskläderna som matchar dina skor är rena eller i tvätten, för alla dina träningskläder kommer matcha dina svarta träningsskor, bra va? Detta gör att du behöver fatta färre beslut när du ska sticka och träna, vilket ökar chansen att du kommer iväg som du har planerat.

Hitta rätt träningsskor för dig

Det är många som tänker att alla träningsskor är i princip likadana, men det stämmer faktiskt inte alls. I själva verket är de olika modellerna tänkta till olika sorters träningsformer. Särskilt sulorna är olika, eftersom man behöver olika stötdämpning för olika sporter. Om du utövar tyngdlyftning behöver du en stum sula utan stötdämpning så du står stadigt på marken, men om du joggar behöver du ha ett par skor som ger ordentlig dämpning som skonar knän och leder så du inte får ont när du motionerar. Därför är det viktigt att du väljer skor efter användningsområde.