alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Svarta leggings

 
[97]
1 / 3
Sida:av 3

Svarta tights – det ultimata träningsplagget

När du ska träna gäller det att ha rätt kläder vid rätt tillfälle. Ett träningsplagg som är extremt användbart och mångsidigt är ett par svarta tights. Dessa byxor är framtagna av nylon, spandex, elastan, polyester, och bomull i olika kombinationer. Dessutom är de tillverkade med smarta och praktiska teknologier som gör dem fuktabsorberande. Fukten transporteras bort på ett effektivt sätt så du håller dig torr, sval och komfortabel under hela dagen. Vissa av tightsen är också tillverkade av kompressionsmaterial vilket ger extra stöd och stadga när du tränar.

Maximera träningen i Reeboks tights svarta

Våra tights är framtagna för rörelse och träning. Detta blir tydligt när du använder dem, du kommer genast att känna av deras unika passform och följsamhet. Det elastiska och stretchiga materialet låter dig röra dig fritt och ledigt utan att byxorna stör eller besvärar på något sätt. Byxorna har flera praktiska funktioner som kommer att göra din träning trevligare. Det rör sig bland annat om breda midjeband, reflekterande detaljer, smarta förvaringsfickor och meshpaneler för extra ventilation, muddar för att hålla bensluten väl på plats och mycket annat.

Skapa en perfekt träningslook

Med dina svarta tights som bas kan du med lätthet skapa en perfekt träningsoutfit som är både snygg, bekväm och funktionell. Reeboks stora utbud av träningskläder erbjuder oändliga möjligheter för dig att skapa en trendig och personlig stil. Ett par snygga toppar, sköna överdragströjor, funktionsunderkläder och strumpor plus ett par skor som är framtagna för din specifika sport – så är saken klar. Dina svarta tights kan med fördel även användas som vanliga byxor och tillsammans med kläder som inte är avsedda för träning. Kombinationen kan skapa riktigt intressanta kontraster och ge dig en unik look och stil som kommer få folk runt omkring att vända på huvudena och titta en extra gång på din snygga outfit.