alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Svart · Träningsform · Skor

 
[180]
1 / 4
Sida:av 4

Svarta sportskor för all sorts träning

Det som är så oerhört praktiskt med svarta sportskor är att de matchar till praktiskt taget allt. För vilken färg matchar inte med svart? Om du använder ett par svarta sportskor behöver du aldrig välja träningskläder efter hur dina skor ser ut, utan du kan välja en outfit som du tycker är fin och känner för i stunden. Våra svarta skor är stilrena och tidlösa så du kan använda dem länge. Dessutom har de fördelen att de inte ser smutsiga ut i första taget, till skillnad från vita skor som vi alla vet lätt blir fläckiga och fula om man inte är försiktig.

Svarta träningsskor för äkta komfort

Det är så klart inte bara utseendet som räknas när man väljer vilka skor det är som man ska träna i framöver. Tvärtom är det viktigaste faktiskt att de sitter riktigt skönt på foten, ger god dämpning och inte skaver någonstans. Därför är våra skor gjorda av svala material som transporterar bort fukt för att det ska vara riktigt bekvämt att ha skorna på sig. Dessutom är de lättrengjorda och hållbara. Löparskor håller till exempel för över 100 mils löpning innan de behöver bytas ut, men eftersom det beror på underlaget bland annat så kan de hålla längre än så.

Välj skor som passar din träning

Man skulle lätt kunna tänka att alla sportskor är likadana, men så är det självfallet inte. Tvärtom är det så att olika modeller är anpassade specifikt för olika sorters träning. Designen beror på hur man rör sig när man tränar såväl som vilken typ av stötdämpning som är nödvändig för att träningen både ska vara bekväm och skonsam för kroppen. För vi har ju trots allt bara en kropp, och den måste vi ta hand om. Därför är det väldigt viktigt att använda rätt skor.