alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Svart · Walking · Skor

 
[31]

Svarta promenadskor för alla väder 

Vare sig du ska ge dig ut på vandring i vildmarken eller en lång eftermiddagspromenad har Reebok rätt skor för din tur. Med svarta promenadskor från Reebok klarar du alla underlag och element och kan lägga fullt fokus på din aktivitet. Med material som klarar väta, värme och kyla får du skor som ger dig fullt stöd och minimal distraktion och med sköna fotbäddar och sulor får du både perfekt passform och stötdämpande funktion för dina steg. I kollektionen hittar du en stor variation av modeller med allt från låga skor till höga skärningar.

Välj rätt skor för din aktivitet

Att välja rätt skor för din träning eller aktivitet gör all skillnad både för din prestation och komfort. I Reeboks kollektion av svarta promenadskor hittar du skor både för promenader och långa vandringar. För turer ut i vildmarken passar ett par rejäla vandringsskor med greppande sula som ger dig säkra steg på ojämna underlag, och med stötdämpning i mellansulan får du även stöd under långa turer. För ett par lättare promenadskor hittar du skor med låg skärning runt ankeln för maximal rörelsefrihet för ankeln och skönt stötdämpande Memory Tech-material i fotbädden medan slitstarka sulor gör att skorna håller säsong efter säsong. Du hittar svarta promenadskor både med mjuka skinnovandelar och flexibla textilovandelar. 

Var redo för friluftsliv med Reeboks kollektion

Med rätt skor är du redo för en dag i naturen och kan räkna med sköna och bekväma steg. Glöm inte att skaffa rätt strumpor för att få så bra passform som möjligt i dina promenadskor. Med rätt strumpor minskar du friktion och slipper smärtsamma skavsår. I Reeboks kollektioner hittar du även sköna kläder som passar perfekt för vildmarksliv. Här finns allt från vattentäta byxor och jackor till sköna och flexibla material som passar bra för promenader. Glöm inte heller accessoarer som vattenflaskor och väskor för att vara fullt rustad för din aktivitet.