alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tröjor rea

 
[478]
Dam Träningsform Svart Les Mills® Graphic T-ShirtDam Träningsform Svart Les Mills® Graphic T-Shirt

Les Mills® Graphic T-Shirt

Dam Träningsform

1 / 10
Sida:av 10

Tröjor på rea – här hittar du riktiga fynd

Alla våra plagg håller allra högsta kvalitet och det gäller naturligtvis också för våra reatröjor. Tröjorna är tillverkade av material som består av olika blandningar av bomull, elastan, nylon, och polyester och detta ger väldigt sköna och funktionella tröjor. Funktionströjorna tillverkas till exempel med en speciell teknologi som gör att de andas och är välventilerade så du skall hålla dig torr och sval medan du tränar. Tröjorna finns i flera olika modeller och utföranden. Välj mellan lång och kort ärm, en kroppsnära slim fit-tröja och en variant med en lösare passform.

Reatröjor av högsta kvalitet

Att dessa tröjor är på rea betyder naturligtvis inte på något sätt att de är sämre än andra tröjor. Tvärtom, dessa tröjor är framtagna för träning och rörelse och passar dig som lever ett aktivt liv och tycker om när det händer saker. Tröjorna har en utmärkt passform så du kan träna för fullt utan att på något sätt hindras eller besväras av din tröja. Istället underlättar den för dig under träningspasset genom att följa din kropp som en andra hud. Du kommer helt enkelt inte alls märka av att du bär tröjan, vilket är precis vad man är ute efter när man tränar.

Berika garderoben med reafynd

Ett par extra tröjor får alltid plats i garderoben och kommer alltid väl till pass. T-shirts är ett perfekt basplagg och de är extremt användbara och mångsidiga. Bär dem när du tränar eller till vardags som när du tar en tur på stan med kompisarna eller när du upptäcker nya resmål. Kombinera gärna dina tröjor från rean med andra produkter från Reeboks kollektioner. Ett par tights eller andra byxor och ett par riktigt snygga sneakers, där har du en perfekt outfit att möta dagen i. Addera extra detaljer och accessoarer för att ge din klädsel en personlig touch.