alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Terränglöparskor

 
[7]

Ta dig fram på ojämn mark med terränglöparskor

När det kommer till träning är det viktigt att du har rätt skor både för din komfort och för att du ska få rätt markkontakt. Reebok har designat sina löparskor efter olika funktioner och behov men även efter olika underlag. Du hittar löparskor som passar för träning på löparband eller bana, men även terränglöparskor för ojämna underlag. Med Reeboks löparskor för terräng får du ordentligt med grepp på ojämn och hal mark och kan säkert ta dig fram. Du får även extra stöd och skydd för fötterna vilket behövs när du springer i naturen.

Säkra steg med löparskor för trail

För löpning på trail eller vandringar i friluftsmiljöer är Reeboks terränglöparskor perfekta för att du ska orka längre och samtidigt få bekväma steg. Med greppande gummisulor som har räfflande mönster får skorna lätt grepp på underlag som annars kan vara svåra att ta sig fram på. Med vattentäta material får du skor som håller fötterna torra även när det är vått. Materielen funkar så att de inte låter väta ta sig in utifrån men fukt och svett från fötterna kan ledas ut ur skorna för att du ska slippa distraktion från varma fötter. Med förstärkta tåpartier skyddar du känsliga delar av foten från stötar av stenar och rötter. Reeboks trailskor har stötdämpande mellansulor som ger dig extra energi och skydd under din träning.

Snygg och funktionell träningsstil

Med Reeboks träningsskor får du en snygg sportstil vare sig du väljer minimalistisk och diskret design eller skor med kaxiga färger. Matcha dina trailskor med Reeboks kollektion av löparkläder, i kollektionen hittar du allt från isolerande tights till ventilerande shorts beroende på vilken säsong du är ute och tränar under. Med snitt som gör att du slipper justera dina plagg eller ha material som skaver och är i vägen kan du lägga fullt fokus på din träning.