alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Trailskor rea

 
[23]

Hitta snygga och praktiska trailskor på rea

Att hitta rätt skor till din träning eller aktivitet är A och O för att hålla högsta komfort och för att kunna prestera ditt allra bästa. Reeboks kollektion av träningsskor innehåller en mängd olika modeller som passar för olika sporter och aktiviteter. För löpning och vandring hittar du särskilda terrängskor som ger dig det stöd du behöver för att kunna ta dig fram i vildmarken och naturen. Du hittar skor med extra stöd för långa vandringsutflykter samt lätta men greppande skor för terränglöpningsrundor. Välj bland en mängd olika stilar av Reeboks trailskor på rea.

Skor för terräng som ger dig stöd och grepp

Bland Reeboks trailskor på rea hittar du skor både för vandring och terränglöpning. För att få ordentligt med grepp på marken när underlaget är ojämnt har Reeboks trailskor greppande och rejäla gummisulor med räfflade mönster. För att du ska orka längre och få lättare steg är skorna försedda med stötdämpande och fjädrande mellansulor som ger dig extra energi och högre komfort. För vandringar hittar du kraftiga kängor och skor som ger ordentligt med stöd åt fötterna med skyddande partier. För terränglöpning hittar du lätta men vattentäta och förstärkta skor som ger dig både flexibla steg och ordentligt med stöd.

Trailskor på rea i olika mönster och färger

Bland Reeboks trailskor på rea hittar du en stor variation av olika färger och stilar. Här kan du välja mellan klassiska svarta terrängskor med minimalistisk och sofistikerad stil, eller kamouflerande färger som passar direkt in i naturen. Du hittar även skor med coola mönster och härliga färgkombinationer. I kollektionen hittar du även byxor och toppar för terräng. Matcha en helsvart outfit med ett par färgblockerade skor eller balansera en attitydfull träningslook med ett par svarta träningsskor. Låt din personliga stil bestämma vilken outfit som passar dig bäst.