alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Trailskor

 
[9]

Susa fram i naturen med greppande trailskor

Vare sig du ska ge dig ut på vandringsleden eller terränglöparspåret behöver du ett par trailskor som ger dig mer grepp på underlaget än vanliga sneakers. Med greppande sulor får du säkrare steg vilket gör att du både undviker skador samt kan maximera din prestation. Reeboks skor har din komfort i fokus och med trailskor kan du både orka längre och snabbare. Skorna är slitstarka och tåliga för att klara naturens element, och med ett par trail sneakers kan du ta dig fram på ojämna och hala underlag och samtidigt skydda fötterna mot både väta och stötar.

Traillöparskor för maximal prestation

Med Reeboks trailskor får du rejäla gummisulor med räfflade mönster som ger ordentligt med grepp på underlaget. Med bra markkontakt kan du ta dig fram med säkrare steg och prestera på topp. Skorna har högkvalitativa material som gör att de både är lätta och rejäla på samma gång. Detta gör att du inte hålls tillbaka av skornas material eller vikt samtidigt som skorna skyddar dig mot stötar från rötter eller stenar. Med vattentåliga ytor kan du hålla fötterna torra även i regniga och blöta förhållanden. Skorna har förstärkta partier där mest slitage förekommer, bland annat vid tåpartiet. 

Var redo för naturen med Reeboks trailskor

Med Reeboks hikingutrustning är du redo för en dag i naturen. Med rätt skor kan du få bekväma steg vare sig du springer eller promenerar längs med spåret. Se till att skaffa ett par sportstrumpor från Reeboks kollektion för att minska risken för att foten glider runt i skon vilket leder till friktion och skavsår. Med Reeboks strumpor får du bra grepp inne i skorna vilket ger en bättre passform och bekvämare steg. Matcha dina trailskor med Reeboks kollektion av hikingkläder som innehåller både byxor, toppar och jackor som är särskilt anpassade för utomhusbruk.