alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

REEBOK X THE ANIMALS OBSERVATORY

Ny dag, nya äventyr

The Animals Observatory

 
[8]

Reebok The Animals Observatory-sneakers för kreativa steg

Alla Reeboks plagg och skor är skapade för att främja både kreativitet och utmaning, även för de allra yngsta atleterna. Vare sig det gäller lek på skolgården, spring på lekplatsen eller sport och träning har Reebok skor som ger de allra minsta både stöd och komfort under aktiviteterna. I samarbete med det Barcelonabaserade barnklädesmärket The Animals Observatory har Reebok tagit fram sneakers med härliga retrovibbar. Låt barnen utforska världen på nya äventyr med bekväma skor som ger säkra och stadiga steg. Med hållbara material får barnen en tålig sko som håller i alla väder. 

Sneakers från The Animals Observatory och Reebok

Att ha ett par bekväma och stadiga skor är A och O för alla åldrar när det kommer till träning och aktiviteter. Med Reeboks The Animals Observatory-sneakers får barnen både tåliga och bekväma sådana, och med en ovandel i nylon och skinn är skorna både stadiga men ger en flexibel passform för att anpassas efter fötternas form och lätt följa med i varje steg. Med en mellansula i stötdämpande material slipper barnen trötta fötter och får extra energi för sina steg. Yttersulan i gummi ger en säker och greppande yta på en mängd olika underlag. 

Snygg retrostil till både skola och lek

Med Reeboks The Animals Observatory-sneakers får barnen en snygg retrostil på sina skor. Med tandad detalj på skornas sida och klassisk logga på hälen är detta en snygg sko som passar säsong efter säsong. Matcha med tåliga byxor och jackor för barn från Reeboks barnkollektioner. Glöm inte heller att detaljer som rätt strumpor kan göra all skillnad för skornas passform. Med rätt strumpor slipper barnen friktion i The Animals Observatory sneakers, som kan leda både till distraktion och skavsår. Reebok har en stor kollektion av strumpor i olika längder och modeller och du hittar även vadderade strumpor för extra komfort i skorna.